Tüyleri almak için öneri

Ben Philips Lumea kullaniyorum cok menmunum. Koltuk alti, gögüs ve intim bölgelerindeki tüm kil ve tüyleri kökten bitirdi ayiptir söylemesi. 500 €'ya almistim gecen sene cok menmunum.

2 haftada bir kullaniyordum tam 6 aylik kullanim sonucu kökten cözüldü, artik killa tüyle ugrasmiyorum. :)

Eki Görüntüle 268491
Sizin yorumunuz benim için önemli. Bütçem 50 TL ve eğer değerse arttırabilirim. Tıraş makinesi öneriniz var mı?

Bu kadar ucuz olması şüpheci yapıyor insanı. Sizce normal mi ?
İçinde sadece bir küçük dinamo var zaten hepsinin. Zaten pil ile çalışan bir şey ne marka olursa olsun vereceği güç nedir? Dinamo üstüne plastik işte, fazla bir şey beklenemez.

Tıraş makinesi, jilete göre daha iyi diyorlar ama. Hocam neden atarım makineyi? Nasıl bir zarar verir bana? Sizin kadar zengin değilim 500 EUR veremiyorum.

Telaslanmayin ben de zengin degilim.
Elbette tras makinesi jilete göre daha iyi lakin 50 - 150 TL'lik bir tras makinesi ölü yatirim diyorum.

Ama israrciysaniz ben parami risiko yapmak istiyorum diyorsaniz buyrun.

2017-11-25_174602.jpg

Ben Braun markasinin 9. serisini kullaniyorum cok menmunum, söyle bir sey.

17473450.jpg

Yani dedigim gibi ne kadar para o kadar köfte olayi biraz. Söz konusu sagligim, cildim ise verdigim paraya acimam acikcasi. Hele ki benim gibi hassas cilt ve yari celikten bir sakaliniz var ise beni daha iyi anlarsiniz.

Sevgiler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı