Baran Toprak koç
Hectopat
Öyle diyorsunuzda kasanızın hava alışı iyiyse geçerli , hava sirkalasyonu iyi olmayan kasada görürsünüz 80 dereceyi ve 3 fanlı modeli var elimde70'i zar zor gördüm babayiğit![]()
Öyle diyorsunuzda kasanızın hava alışı iyiyse geçerli , hava sirkalasyonu iyi olmayan kasada görürsünüz 80 dereceyi ve 3 fanlı modeli var elimde70'i zar zor gördüm babayiğit![]()
Öyle diyorsunuzda kasanızın hava alışı iyiyse geçerli, hava sirkalasyonu iyi olmayan kasada görürsünüz 80 dereceyi.
elinizdeki model kaç fanlı benimki 3 fanlıSpec Delta RGB şuan. Td 500 almayı düşünüyorum.
Hocam çevremde de kullanan baya kişi var kasası eski tip olanlar da var. Bir süreliğine kasa içindeki fanlarım arızalanmıştı. Hiç fan olmadan sadece kendi fanıyla kullandım kartı yine bir sorun oluşmadı bence sizin kartınızda bir sorun var sürekli 80 dereceyi geçiyorsa.Öyle diyorsunuzda kasanızın hava alışı iyiyse geçerli , hava sirkalasyonu iyi olmayan kasada görürsünüz 80 dereceyi ve 3 fanlı modeli var elimde
kasanız nedirHocam çevremde de kullanan baya kişi var kasası eski tip olanlar da var. Bir süreliğine kasa içindeki fanlarım arızalanmıştı. Hiç fan olmadan sadece kendi fanıyla kullandım kartı yine bir sorun oluşmadı bence sizin kartınızda bir sorun var sürekli 80 dereceyi geçiyorsa.
Elinizdeki model kaç fanlı benimki 3 fanlı.
Asus Ventokasanız nedir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.