BatuhanUcan Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #1 Herkese merhaba, TUF 3060 sahibiyim en sağdaki fan böyle dönüyor, hafif yamuk gibi bu durum normal mi? (Durup çalışmasınından bahsetmiyorum) Video: Fanları son hıza alınca böyle sallanma olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021
Herkese merhaba, TUF 3060 sahibiyim en sağdaki fan böyle dönüyor, hafif yamuk gibi bu durum normal mi? (Durup çalışmasınından bahsetmiyorum) Video: Fanları son hıza alınca böyle sallanma olmuyor.
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #11 BatuhanUcan dedi: Ambleme değil de fanın halkasına bakıyorum oradan belli oluyor biraz sallandığı ama fan hızını %70 üstüne çekince düzgün dönüyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Fanın normal dönüyor o fanın sallanması başka kartlarda da başıma gelmişti sıkıntı yaratmaz. Artı 0 Eksi
BatuhanUcan dedi: Ambleme değil de fanın halkasına bakıyorum oradan belli oluyor biraz sallandığı ama fan hızını %70 üstüne çekince düzgün dönüyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Fanın normal dönüyor o fanın sallanması başka kartlarda da başıma gelmişti sıkıntı yaratmaz.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 7 Aralık 2021 #12 Hocam fan tam dönemiyor sorunlu garantiye göndermenizde fayda var. Artı 0 Eksi
KS KS BatuhanUcan Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #13 BrokenHeartS dedi: Hocam fan tam dönemiyor sorunlu garantiye göndermenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Fan devrini düşürdüm iyice ondan öyle görünüyor manuel olarak hız artırınca dönmesinde sorun yok ama sallanması kafamı kurcalıyor. Artı 0 Eksi
BrokenHeartS dedi: Hocam fan tam dönemiyor sorunlu garantiye göndermenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Fan devrini düşürdüm iyice ondan öyle görünüyor manuel olarak hız artırınca dönmesinde sorun yok ama sallanması kafamı kurcalıyor.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 7 Aralık 2021 #14 BatuhanUcan dedi: Fan devrini düşürdüm iyice ondan öyle görünüyor manuel olarak hız artırınca dönmesinde sorun yok ama sallanması kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde otomatik tam devir dönmesi lazım bu fanların manuel ayar yapsanız da ileride sorun yaşamanız muhtemel soğutma konusunda problem yaşarsınız imkan var ise gönderin. Artı 0 Eksi
BatuhanUcan dedi: Fan devrini düşürdüm iyice ondan öyle görünüyor manuel olarak hız artırınca dönmesinde sorun yok ama sallanması kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde otomatik tam devir dönmesi lazım bu fanların manuel ayar yapsanız da ileride sorun yaşamanız muhtemel soğutma konusunda problem yaşarsınız imkan var ise gönderin.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #15 BatuhanUcan dedi: Herkese merhaba, TUF 3060 sahibiyim en sağdaki fan böyle dönüyor, hafif yamuk gibi bu durum normal mi? (Durup çalışmasınından bahsetmiyorum) Video: Fanları son hıza alınca böyle sallanma olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bana yamuk gibi geldi yüksek hızlarda yine devam ederse garantiye gönderin. Düşük hızlarda yapması anormal değil yüksekte anormal olur. Artı 0 Eksi
BatuhanUcan dedi: Herkese merhaba, TUF 3060 sahibiyim en sağdaki fan böyle dönüyor, hafif yamuk gibi bu durum normal mi? (Durup çalışmasınından bahsetmiyorum) Video: Fanları son hıza alınca böyle sallanma olmuyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bana yamuk gibi geldi yüksek hızlarda yine devam ederse garantiye gönderin. Düşük hızlarda yapması anormal değil yüksekte anormal olur.
KS KS BatuhanUcan Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #16 RogStrix dedi: Biraz bana yamuk gibi geldi yüksek hızlarda yine devam ederse garantiye gönderin. Düşük hızlarda yapması anormal değil yüksekte anormal olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RogStrix dedi: Biraz bana yamuk gibi geldi yüksek hızlarda yine devam ederse garantiye gönderin. Düşük hızlarda yapması anormal değil yüksekte anormal olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.