TUF 3060 Ti fanları sürekli çalışıyor

bynarkoz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Dun sifir taktigim ASUS TUF 3060 Ti ekran karti fanlari surekli calisiyor. Normalde 55 derecede calismasi gereken fanlar bosta bile calismaya devam ediyor. Ekran kartinda Coil Whine tarzinda ses geliyor. Islemciyi takmadan once yere dustu 1-2 pin yamuldu ama duzeltip taktim ve şu an bilgisayar cakisiyor. Sizce ne sorun vardir? Ekran kartini GameGaraj'dan aldim Coil Whine soyledigimde hiçbir şey yapamayacaklarini soyledi.

Merhaba arkadaşlar. Dun sifir taktigim ASUS TUF 3060 Ti ekran karti fanlari surekli calisiyor. Normalde 55 derecede calismasi gereken fanlar bosta bile calismaya devam ediyor. Ekran kartinda Coil Whine tarzinda ses geliyor. Islemciyi takmadan once yere dustu 1-2 pin yamuldu ama duzeltip taktim ve şu an bilgisayar cakisiyor. Sizce ne sorun vardir? Ekran kartini GameGaraj'dan aldim Coil Whine soyledigimde hiçbir şey yapamayacaklarini soyledi.
Coil Whine ürünün çalışmasına sorun olmadığı için arıza olarak değerlendirilmiyor. Fanların çalışma düzenini msi afterburner ile düzenleyebilirsin.

Nasıl duzenlerim hocam kurduktan sonra sanki surekli calismaya basladi yorumunuzdan once kurdum programi.

Fan ayarını voltajını ayarlayabilirsiniz coil whine size bir sorun arz etmez.

nasil duzenlerim hocam kurduktan sonra sanki surekli calismaya basladi yorumunuzdan once kurdum programi
Hocam aşağı link bırakıyorum incelersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masa üstündeyken, fanlar duruyor değil mi? Arka planda başka bir şey çalışıyor olmasın.
yok hocam steam haricinde bisey acik degil masaustunde bilen full calisiyor msi after yukledikten sonra kendiliginden full calisma olmusmudur
aim64 40 derece gosteriyor ekran karti 60 dan once calismiyor fanlar ama hala calisiyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı