Çözüldü TUF A15 FA507 laptopta beyaz ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semsi00

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 gün önce aldım laptopu. İlk aldığım zamanlar bir sorun yok gibiydi ama son birkaç gündür Browser'da gezerken, yayın ve video izlerken ekran anlık olarak beyaz oluyor. Her zaman ekranın geneli değil, bazen bölgesel olarak oluyor. Oyunlarda bir sıkıntı yok. Film izledim onda da bir sorun yaşamadım ama Browser'da gezerken böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows sürümün en güncel halde mi ? Evet ise;
GPU'da yüksek ihtimal bir problem söz konusu. Servise gönderin.
Taracıyı ayarlarından donanım hızlandırma açık/kapalı olarak dener misin ?
Birde hata görseli alalım.
Rastgele bir şekilde çok hızlı olup bitiyor ama kullanırken video almaya çalışacağım umarım yakalabilirim.

Taracıyı ayarlarından donanım hızlandırma açık/kapalı olarak dener misin?
Bir de hata görseli alalım.

Drive Linki Görev yöneticisinde de benzer bir sorun var onu kaydetmiştim.

Son düzenleme:
Donanım hızlandırma kapalı iken sorun yaşamadım. Sizce bu sorunun bir göstergesi midir?
Hayır, taracıyıcı'da bu bir çözüm olur ve arıza var demek değildir. Ama siz görev yöneticisinde'de bu tarz problemer olduğunu söylemiştininiz. Ondan dolayı servisi önerdim size.

Hayır, taracıyıcı'da bu bir çözüm olur ve arıza var demek değildir. Ama siz görev yöneticisinde'de bu tarz problemer olduğunu söylemiştininiz. Ondan dolayı servisi önerdim size.
Teşekkür ederim. Peki sizce ürünü iade edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…