TUF A15 laptop çok ısınıyor

Hocam evcil hayvanım yok tozlu ortam sayılmaz ev ortamında kullanıyorum.

Anlıyorum. Aslında laptoplarda bu kadar ısınma bir tık normal ama tabii ki insan tedirgin oluyor fanları temizlemeni öneririm macunu ellemeni önermem çünkü bildiğim kadarıyla yanlışsam düzelt ama ASUS'un o serisinde sıvı metal kullanılıyor o yüzden kurcalamanı önermem.

Hayir, termal macun.

Hocam bunun için ASUS'un servisine gitmesi gerekiyor değil mi tahmini kaç gün içinde elimde olur okuyorum çünkü.
Evet, servise yollamalisiniz. Tahmini bilemem maalesef.

Hocam TUF serisinde sıvı metal kullanılmıyor diye biliyorum. Maalesef tedirgin oluyoruz olmakta zorundayız bu cihazlara çok para veriyoruz maalesef.

Hocam TUF serisinde sıvı metal kullanılmıyor diye biliyorum. Maalesef tedirgin oluyoruz olmakta zorundayız bu cihazlara çok para veriyoruz maalesef.

Tamamdır o zaman servise yollayabilirsin termal macun kuruyabiliyor maalesef. İstanbul'da yaşıyorsan servis ümraniyedeydi sanırım.

Tamamdır o zaman servise yollayabilirsin termal macun kuruyabiliyor maalesef. İstanbul'da yaşıyorsan servis ümraniyedeydi sanırım.

Maalesef kargolayacağım İstanbul'da değilim.

Bir de ayrı bir sorum var bu laptopun klavyesinde ki RGB'ler bir anda birkaçı gitti garantiye gitmesi gerekiyor değil mi?

Maalesef kargolayacağım İstanbul'da değilim.

Bir de ayrı bir sorum var bu laptopun klavyesinde ki RGB'ler bir anda birkaçı gitti garantiye gitmesi gerekiyor değil mi?
Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…