TUF A15 laptop çok ısınıyor

Hocam evcil hayvanım yok tozlu ortam sayılmaz ev ortamında kullanıyorum.

Anlıyorum. Aslında laptoplarda bu kadar ısınma bir tık normal ama tabii ki insan tedirgin oluyor fanları temizlemeni öneririm macunu ellemeni önermem çünkü bildiğim kadarıyla yanlışsam düzelt ama ASUS'un o serisinde sıvı metal kullanılıyor o yüzden kurcalamanı önermem.

Anlıyorum. Aslında laptoplarda bu kadar ısınma bir tık normal ama tabii ki insan tedirgin oluyor fanları temizlemeni öneririm macunu ellemeni önermem çünkü bildiğim kadarıyla yanlışsam düzelt ama ASUS'un o serisinde sıvı metal kullanılıyor o yüzden kurcalamanı önermem.
Hayir, termal macun.

Hocam bunun için ASUS'un servisine gitmesi gerekiyor değil mi tahmini kaç gün içinde elimde olur okuyorum çünkü.
Evet, servise yollamalisiniz. Tahmini bilemem maalesef.

Hocam TUF serisinde sıvı metal kullanılmıyor diye biliyorum. Maalesef tedirgin oluyoruz olmakta zorundayız bu cihazlara çok para veriyoruz maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı