Arkadaşlar merhaba ASUS'un yeni çıkan modeli olan ASUS TUF A15, Ryzen 7735HS, RTX4050 sistemli laptopunu satın aldım şu an kargoda ve forumlarda laptop hakkında dolaşmaya başladım ve genel olara işlemcinin 90 95 civarında çalıştığını öğrendim. Şu an aşırı tereddütteyim sizce siparişi iptal edip başka cihazlara yönelmeli miyim? Bütçem 28k fakat 1 ay daha biriktirip 35 civarına çıkabilirim sizce hangisi mantıklı olur şimdiden teşekkürler.
Ebrar bilgisayar aorus 5 se4 satıyor 35bin liraya N11 de. Rtx 3070 140w. I7 12700H, thunderbolt 4, 2x gen4 nvme girişi. Dp 1.4 falan. Ben kullanıyorum. Baya memnunum. Ortalama 70-80 derece ultrada last of us oynuyorum, 70-80fps alırken. Fanlar turboda değil. Standart modda.
Arkadaşlar merhaba ASUS'un yeni çıkan modeli olan ASUS TUF A15, Ryzen 7735HS, RTX4050 sistemli laptopunu satın aldım şu an kargoda ve forumlarda laptop hakkında dolaşmaya başladım ve genel olara işlemcinin 90 95 civarında çalıştığını öğrendim. Şu an aşırı tereddütteyim sizce siparişi iptal edip başka cihazlara yönelmeli miyim? Bütçem 28k fakat 1 ay daha biriktirip 35 civarına çıkabilirim sizce hangisi mantıklı olur şimdiden teşekkürler.
FPS kıstlayacaksam neden 23K verdim ben buna gider 15'e 1650'li alırdım ya da hiç satmazdım laptopumu salı günü kargo geldiğinde paketi açmadan direkt iade edeceğim önceki laptopu satma nedenim ısı proble miydi bu sefer 35 40 neyse vereceğim üzmeyecek laptop alacağım.
İmkanınız varsa yüksek fiyat vermeniz daha iyi ben 3060 Acer aldım şu an menunum Valorant ve CS:GO'da 71 derece oluyor RDR gibi oyunlarda Ultra ayarlarda 83-85 derecede geziyor. Acer'in A16 serisi yakında Türkiye'ye de tanıtılacak onlara da bakabilirsiniz laptop alacağınız zamanla uyuşursa.
İmkanınız varsa yüksek fiyat vermeniz daha iyi ben 3060 Acer aldım şu an menunum Valorant ve CS:GO'da 71 derece oluyor RDR gibi oyunlarda Ultra ayarlarda 83-85 derecede geziyor. Acer'in A16 serisi yakında Türkiye'ye de tanıtılacak onlara da bakabilirsiniz laptop alacağınız zamanla uyuşursa.
4060 lı modelleri de gelecek yakında ne zaman bikmiyorum. Arkadaş o fiyata bir daha bulamayacağını söylüyor ve haklı olanilir ama normal değerlerin 10 derece üstünde performans veren bir laptop zaten kullanım süresi olarak diğer modellerin altında kalacağı için o zarar eşitlenmiş oluyor bana kalırsa bu kadar ucuz olması da soğutmasının kötü olmasından kaynaklanıyor. Üstelik cihazda gpu kısıtlanması var.
4060'lı modelleri de gelecek yakında ne zaman bikmiyorum. Arkadaş o fiyata bir daha bulamayacağını söylüyor ve haklı olanilir ama normal değerlerin 10 derece üstünde performans veren bir laptop zaten kullanım süresi olarak diğer modellerin altında kalacağı için o zarar eşitlenmiş oluyor bana kalırsa bu kadar ucuz olması da soğutmasının kötü olmasından kaynaklanıyor. Üstelik cihazda GPU kısıtlanması var.