TUF A15 sürekli mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Kedi Miyav

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2 x 16 Crucial DDR5-4800 MHz
SSD veya HDD modeli
1 TB Kioxia Exceria Pro
Ekran kartı
RTX 4050 Laptop
İşlemci
Ryzen 7 7735HS
Merhaba,

TUF A15 ( Ryzen 7735HS, 32 GB RAM, 1 TB SSD ) laptop arada bir mavi ekran verip duruyor, bir dump dosyasında BTHPort.sys görünce ve yanında gelen Realtek Wireless pek iyi olmadığı için AX210 ile değiştirdim ve yeniden kurulum yaptım. Dün bir sıkıntısı yokken bugün boşta IRQL hatası verdi ve yeniden başladı.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Format öncesi dumplar:

Eski dumplar

Son dump:

20.09 dump

Realtek değil de direkt Wi-Fi sürücünüz kaynaklı sorun gözüküyor. Onu güncellemeyi deneyin.

Merhaba,

Cevap için teşekkürler, benim hatam ayrıntılı olarak belirtmedim, bugüne ait dumpta AX210 vardı, önceki dumplarda ise özellikle denemek için wireless kartı tamamen çıkardım. ( Siz hangi dump dosyasına baktınız emin değilim )

Eğer sorun hala Wireless ise bu modelde ana M.2 disk Wireless modülün üzerinde, ısınma vs gibi bir sorun olabilir mi acaba?

Merhaba,

Cevap için teşekkürler, benim hatam ayrıntılı olarak belirtmedim, bugüne ait dumpta AX210 vardı, önceki dumplarda ise özellikle denemek için wireless kartı tamamen çıkardım. ( Siz hangi dump dosyasına baktınız emin değilim )

Eğer sorun hala Wireless ise bu modelde ana M.2 disk Wireless modülün üzerinde, ısınma vs gibi bir sorun olabilir mi acaba?
Son dumpa baktim sadece. Olabilir dogrusu, tam bilmiyorum ne yazik ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı