Sürekli mavi ekran yiyorum. PC 1-2 sn donuyor ondan sonra mavi ekran atıyor. Yeniden başlatılırken güncelleştirmeler tamamlanamadı geri alınıyor yazıyor. Sonrasına Windows hazırlanıyor deyip acılıyor.
@Collavino bunu yazarkende mavi ekran yedim atıyorum minidumpları az sonra.
Dün atmadı 3 kere üst üste attı şimdi critcal diye başlıyordu sonu died dı.
CRITICAL_PROCESS_DIED
@Athenaaaaaaa Uygun zamanda bakıp geri dönüş yapacağım hocam. Bu arada konu çözüldü işaretlenmiş. İlgili mesajın tikini kaldırın. Deprem falan derken arada kaldı bakamıyorum kusura bakmayın.
@Athenaaaaaaa uygun zamanda bakıp geri dönüş yapacağım hocam. Bu arada konu çözüldü işaretlenmiş. İlgili mesajın tikini kaldırın. Deprem falan derken arada kaldı bakamıyorum kusura bakmayın.
@Athenaaaaaaa Hocam sizin işletim sisteminin bulunduğu depolama biriminden şüphelendim. 4 tane CRITICAL_PROCESS_DIED (ntknrlmp.exe) ve 1 tane de UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION (storahci.sys) var. İşletim sistemini farklı bir SSD üzerine kurun o SSD ile kullanın geri dönüş yapın.
@Athenaaaaaaa Durum nedir hocam geri dönüş yapar mısınız?
@Athenaaaaaaa hocam sizin işletim sisteminin bulunduğu depolama biriminden şüphelendim. 4 tane CRITICAL_PROCESS_DIED (ntknrlmp.exe) ve 1 tane de UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION (storahci.sys) var. İşletim sistemini farklı bir SSD üzerine kurun o SSD ile kullanın geri dönüş yapın.
@Athenaaaaaaa durum nedir hocam geri dönüş yapar mısınız?