İleride diye belirtmiştim. Sıfır sistem yerine ikinci el işlemci ve ekran kartı ile sistem güncellemesi yapmayı düşünüyorum. Bundan dolayı bu şekilde sordum.3950X alan kişi çok rahat X570 bir anakart alır 3900X olsa neyse.
Hocam işlemci 1600af. İkinci nesil oluyor sanırım. Pinacle ridge gibi bir kodu vardı galiba.Normalde çıkarmaması lazım ama kimse peşinen sorunsuz kullanacağını garanti edemez. Anakartınızın uyumluluk listesini kontrol edin. Listede varsa sorunsuz diyebiliriz. Listede yoksa da endişelenmeyin uyumsuz anlamına gelmemektedir. Ryzen 3000 serisi eski nesiller kadar RAM seçmiyor artık.
1. nesil o işlemci birde 3950x işlemci alıp B450 anakartla kullananda ne bileyimİleride diye belirtmiştim. Sıfır sistem yerine ikinci el işlemci ve ekran kartı ile sistem güncellemesi yapmayı düşünüyorum. Bundan dolayı bu şekilde sordum.
Hocam işlemci 1600af. İkinci nesil oluyor sanırım. Pinacle ridge gibi bir kodu vardı galiba.
O zamana ne olur bilemem fakat 2 parça değiştirip devam ederim diye düşünmüştüm1. nesil o işlemci birde 3950x işlemci alıp B450 anakartla kullananda ne bileyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.