TUF B450M-Plus Gaming anakarta M.2 SSD önerisi

kaand_35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde TUF B540M-Plus Gaming anakart mevcut. M.2 SSD düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz. Kısaca açıklayabilir misiniz?
Bütçem 2000-3000 TL arası.
Not: Anakart üzerindeki skor alanı boyutuna dikkat ederseniz sevinirim.
Kolay gelsin, herkese iyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar, elimde TUF B540M-Plus Gaming anakart mevcut. M.2 SSD düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz. Kısaca açıklayabilir misiniz?
Kolay gelsin, herkese iyi sosyaller.
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 (MZ-V7S500BW) Siyah SSD (Samsung Türkiye Garantili)

Kingston KC3000 512GB 7000MB/S - 3900MB/S SSD

Anakart pci 4.0 desteklemiyor ama ileriye yönelik bir değişiklik yapabilirim derseniz;

Bunlardan birisini değerlendirebilirsiniz. Tam hızında kullanamasanızda, çok iyi ssd'ler. Sonrası için 4.0 destekli anakart değişimi yaparsanız da sorunsuz kullanırsınız.

Anakart pci 4.0 desteklemiyor ama ileriye yönelik bir değişiklik yapabilirim derseniz;

Bunlardan birisini değerlendirebilirsiniz. Tam hızında kullanamasanızda, çok iyi ssd'ler. Sonrası için 4.0 destekli anakart değişimi yaparsanız da sorunsuz kullanırsınız.
Teşekkür ederim. Birde işlemci önerisi alabilir miyim? Konuyu yanlış yere açtığım için 1 saat cevap gönderemedim. Kusura bakmayın.

Hocam hafızayı ne kadar düşünüyorsunuz?
Mümkünse 1 TB hocam. Teşşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için 1 saat ceza almışım. Geç yazabildim.

Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 (MZ-V7S500BW) Siyah SSD (Samsung Türkiye Garantili)

Kingston KC3000 512GB 7000MB/S - 3900MB/S SSD
Teşşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için 1 saat ceza almışım. Geç yazabildim. İşlemci öneriniz var mı?

Kolay gelsin, herkese iyi Sosyaller.

İşlemci Ryzen 5600 alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı