TUF B450M PLUS sisteme macOS için 2. ekran kartı takılabilir mi?

Benim ekran kartım RTX2060 olduğu için macOS yükleyemiyorum. Anakartımın 2. PCI-e slotuna 500TL civarı macOS driveri olan bir ekran kartı alıp taksam macOS kurabilir miyim? (Amacım oyun oynamak değil sadece normal kullanım) mesela Windows kullanırken HDMI’ı RTX2060’a takıp kullanırım macOS kullanırken de 2. alacağım ekran kartına bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse ekran kartı önerir misiniz 500TL altı?
Anakartım: ASUS TUF B450M PLUS GAMING.
Kasam: Corsair Carbide Spec Delta RGB.
PSU: Corsair VS650.

BIOS'da ayar varsa 1. PCIe x16 yerine 2.'yi ayarlayıp deneyebilirsin. Teoride çalışması lazım. Windows'a geçerken de 2'den 1'e.

Bu konu sahibi ikinci slota takarak kullanabilmis, aşağıda atacağım listedeki kartlardan arayabilirsiniz.

Bu arada monitöründe birden fazla giriş var ise görüntü çıkışları arasında geçiş yapabilirsin.
Mesela HDMI ile RTX2060 bağlayıp, DVI ile de diğer kartı bağlayabilirsiniz.

Kablo çıkar tak yerine monitör üzerinden görüntü alınan portu değiştirerek kullanabilirsiniz gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı