TUF B550 Plus alınır mı?

razor8587

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 4400 DP anakartı 2100 TL gibi bir fiyata buldum, sizce alınır mı? R5 5600X ile herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım? MSI önerileri pek istemiyorum ASUS tarafını tercih ediyorum. Ve 550 Pro ile arasında cok bir fark mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF Gaming B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 4400 DP anakartı 2100 TL gibi bir fiyata buldum, sizce alınır mı? R5 5600X ile herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım? MSI önerileri pek istemiyorum ASUS tarafını tercih ediyorum. Ve 550 Pro ile arasında cok bir fark mevcut mu?

Ben bu anakartın Wi-Fi modelini 1000TL'ye almıştım. Şu anki fiyatını haketmiyor. Bu arada arkadaş MSI önermeyin demiş ama herkes MSI önermiş tuhaf.

Ben bu anakartın Wi-Fi modelini 1000TL'ye almıştım. Şu anki fiyatını haketmiyor. Bu arada arkadaş MSI önermeyin demiş ama herkes MSI önermiş tuhaf.

Cok sorun degil ya, bu zamana kadar ASUS'tan başka bir şey kullanmadım. Biraz alıskanlıktan dolayı ASUS tercih etmek istiyorum. Ama tabii ki MSI daha iyiyse yeni başlangıçlar olabilir. :)

Cok sorun degil ya, bu zamana kadar ASUS'tan başka bir şey kullanmadım. Biraz alıskanlıktan dolayı ASUS tercih etmek istiyorum. Ama tabii ki MSI daha iyiyse yeni başlangıçlar olabilir. :)
B550 A Pro'da ALC892 varken TUF B550 Plus'ta S1200A var. Aralarında ses yongası hariç bir fark yok. TUF B550 Plus'ın tek üstün olduğu yer bu. Hatta B550 A Pro'nun üstün olduğu yerler de var. 6 tane SYS_FAN portu olması ve 2 ARGB portu bulundurması gibi üstünlükler mesela. Thunderbolt'u 10 insanın 9'u kullanmadığı için onu artı olarak kabul etmeye gerek yok TUF B550 Plus'ta.

Ben de MSI karşı biraz tutumluyum. B450 anakart tarafında pek iyi zamanlar yaşamadım MSI için. Gigabyte ve ASUS tarafında böyle sorunlar görmedim anakartta. Ama belki bana sıkıntılısı denk gelmiştir. (bu arada MSI ekran kullanıyorum ama ne ekrandan ne de servisinden memnunum. Onu da belirteyim.)

B550-A Pro'da ALC892 varken TUF B550 Plus'ta S1200A var. Aralarında ses yongası hariç bir fark yok. TUF B550 Plus'ın tek üstün olduğu yer bu. Hatta B550-A Pro'nun üstün olduğu yerler de var. 6 tane SYS_FAN portu olması ve 2 ARGB portu bulundurması gibi üstünlükler mesela. Thunderbolt'u 10 insanın 9'u kullanmadığı için onu artı olarak kabul etmeye gerek yok TUF B550 Plus'ta.

ASUS da da 2 tane ARGB 5V 2 tane de 12v RGB portu var. (Wi-Fi modelinde.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı