TUF B550-PLUS GAMING eski BIOS sürümüne dönme

Dostum merhaba bende ASUS TUF B550-PLUS GAMING anakarta sahibim, son sürüme güncelledim ve sorunlar yaşıyorum. Hatta asus bu sürümü sorunlu olduğu için siteden kaldırdı. Q-Flash sadece gigabyte'ta mı var?

Evet Recep abi kaç gündür cevap vermeni bekliyordum. Ez Flash eski sürüme dönmemi engelliyor. Flashback ile denersem herhangi bir sorun olmaz değil mi ? Cevabın için çok teşekkürler bu arada.
ASUS'ta da EZ Flash var ama eski sürüme dönmede sorun yaşayabilirsin. Bu durumda varsa BIOS Flashback kullanabilirsin -ki o modelde var.

Ayrıca çok eski sürüme dönersen sistem açılmayabilir, peşinen uyarayım.
Yok abi bir önceki sorunsuz olan sürüme döneceğim buradaki mesajını yeni gördüm.
ASUS'ta da EZ Flash var ama eski sürüme dönmede sorun yaşayabilirsin. Bu durumda varsa BIOS Flashback kullanabilirsin -ki o modelde var.

Ayrıca çok eski sürüme dönersen sistem açılmayabilir, peşinen uyarayım.
Abi çok teşekkür ederim, sorunsuz bir şekilde eski sürüme döndüm.

Son düzenleme:
Hocam bende B550-E almayı düşünüyorum ama elimde Ryzen 5 2600 var destekliyor mu? İşlemci ile anakartı aynı andan alamam beni 4-5 ay idare etse yeter zaten, nasıl yapabilirim? Sanırsam şu an destekliyor ama BİOS ile desteklemeyecek 2. nesil Ryzen’leri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…