Çözüldü TUF B850-Plus Wi-Fi anakarta R7 7800x3D takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BURAK ATAŞ

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum bu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet takılır.

Çözüm
Arkadaşlar sorum bu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Anakart çok iyi, şahsen kullanıyorum. Ama ben 7500f ile kullanıyorum ve çok memnunum. Sıcaklık oyunlar da dahil 50 derecenin üstüne çıkmıyor. Tabii kullanacağın soğutucunun da etkisi var.

Anakart çok iyi, şahsen kullanıyorum. Ama ben 7500f ile kullanıyorum ve çok memnunum. Sıcaklık oyunlar da dahil 50 derecenin üstüne çıkmıyor. Tabii kullanacağın soğutucunun da etkisi var.
reis bende 7500f kullanıyorum anakartımda a620m-k aldığım ekran kartı ile işlemci darboğaz yapıyor bazı oyunlarda şimdi 7800x3D yi bu anakarta taksam tam verim alamam mecbur 2'sini birlikte değiştircem

Reis bende 7500F kullanıyorum anakartımda A620M-K aldığım ekran kartı ile işlemci darboğaz yapıyor bazı oyunlarda şimdi 7800x3D'yi bu anakarta taksam tam verim alamam mecbur ikisini birlikte değiştireceğim.

Dostum darboğaza o kadar kafa yorma, 7500F çok iyi bir işlemci. Her ekran kartı ile de sorunsuz kullanabilirsin. Yani 20-30 FPS için o kadar para vermeye değmez, sadece anakartı değiştir yeter. Ama yine de sen bilirsin.

Dostum darboğaza o kadar kafa yorma, 7500F çok iyi bir işlemci. Her ekran kartı ile de sorunsuz kullanabilirsin. Yani 20-30 FPS için o kadar para vermeye değmez, sadece anakartı değiştir yeter. Ama yine de sen bilirsin.
Reis 20 30 fps diyonda rdr de şehirlere indiğimde bile darboğaz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…