TUF F15 laptop Wi-Fi'si çalışmıyor

gursson

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin.

Başlıkta da belirttiğim üzere laptopumda Wi-Fi kısmı gözükmüyor. ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum. Bir anda Wi-Fi kesildi ve böyle kaldı. İnternetteki hemen hemen her çözümü denedim. ASUS sitesinden driverları güncelledim, Intel sitesinden güncel driverları yükledim fakat düzelmedi bir türlü. Ne yapabilirim?

Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz driver kullanıyormuş bilgisayar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 34

Bilemiyorum deneyebilirsiniz. Umarım çözüm olur.

Windows güncelleştirmeleri her bilgisayarda farklı sorun yaratabilir ya da hiç sorun yaratmıyor değişken bir durum. Eski versiyon Wi-Fi driver yükleyin deneyin bir de, umarım çözüme kavuşur.

Yatağa koyarken umarım o kablolar çıkmamıştır.

Eski versiyon nasıl yükleyebilirim? Her ne kadar cihazdan kaldır(seçenekli hali) ile kaldırsam da güncel hali yüklü diyip eski sürümü yüklettirmiyor

Eski versiyon nasıl yükleyebilirim? Her ne kadar cihazdan kaldır(seçenekli hali) ile kaldırsam da güncel hali yüklü deyip eski sürümü yüklettirmiyor.

ASUS resmi sitesinden modeline göre veya PC seri numarasına göre cihazınızı bulun. Sonra Wi-Fi ile alakalı eski tarihli driveri indirin.Manuel kuracaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…