Çözüldü ASUS TUF Gaming F15'te Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dreadz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta satın aldığım ASUS F15 oyuncu laptopu bugün geldi ve Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdim, bilgisayar açıldığında ne Bluetooth ne de Wi-Fi kısmı ortada yok. Sadece Ethernet yazıyor. Bu konuyu açmadan önce neredeyse forumdaki tüm çözümleri denedim fakat bir sonuç alamadım. Örneğin MediaTek Wi-Fi sürücülerini yükledim, ASUS'un kendi sitesinden internet ile alakalı olan sürücüyü yükledim, laptopun 60 saniye boyunca güç tuşuna basılı tuttum (Wi-Fi kartını resetliyor sanırım). Aklıma gelen tek şey MediaTek yerine başka bir Intel internet kartı satın almak ama bunu yaparsam daha 5 gün önce aldığım laptop garanti dışında kalmış oluyor. Aklınıza gelen başka çözümler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 Intel Core i5 12500H 16GB 512GB SSD 4GB RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
BUNU ve BUNU telefona veya başka cihaza indiriyorsun, daha sonra flaş bellek ile yeni aldığın wifisiz cihaza atıyorsun. Bu setupları cihazında tıklayarak kuruyorsun. Cihazı yeniden başlatıyorsun.
Attıklarımı indirip kurar mısın?
LAN
WLAN

İndiridim bakalım şu an bir kopma yok duzelirse yazarım.

Attıklarımı indirip kurar mısın?
LAN
WLAN

Yok hocam bir 4 saat falan kopmadi sonra yine gitti Wi-Fi sürücüm bu.
R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz
Ağ bağdaştıricısı sürücünüz çalismıyor Bu hatayı veriyor bağlantı koptuğunda.

İndiridim bakalım şu an bir kopma yok duzelirse yazarım.

Yok hocam bir 4 saat falan kopmadi sonra yine gitti Wi-Fi sürücüm bu.
R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz
Ağ bağdaştıricısı sürücünüz çalismıyor Bu hatayı veriyor bağlantı koptuğunda.
İntel

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı