Birden fazla macun ama enteresan olan şeyleri atlamışsınız sanırım. Laptopun fabrikadan çıkıştan beri üstünde olan kuruyan macununu silip MasterGel maker sürünce ekran kartı sıcaklığının azalmadığını anlatmıştım. O macun bitti idareten mecburen çakma olan en az 3-4 yıllık macunu sürdüm Chrome'dan birkaç sekmeye girmemle bile 95-100 dereceyi buluyor şu an CPU. MasterGel maker macunu doğru sürdüğüme de eminim macun mu sahteydi veya çok eskiydi de işlev mi yitirmişti bilemiyorum. Kargodan gelmesini bekliyorum Thermal Grizzly'nin ben de ne olacak çok merak ediyorum. Onunla da bu sorunu çözemezsem bakır borudan şüphe etmeye başlayacağım. Yani dediğiniz 1'den fazla macunun içinde şüphelendiğim maker ve çakma macun var henüz Thermal Grizzly kullanmadım. Bu arada size de sorayım
bakır borudan mıdır sizce sıkıntı? Stres testi yaparken bakırın her yerini kontrol ettim sıcaklık eşit dağılıyor.
Bu arada bu cihaz güce bağlıyken ve Turbo moddayken yani arkada olan işlemler de varken oluyor. Daha o çakma macun var ve şu an pilde bu cevabı yazarken sıcaklıklar böyleydi. Usandım bu işten sıvı metalin riskini de almak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1516331