TUF F15 nasıldır?

Bana pahalı geldi, işlemcisi daha iyi modeller bulunuyor olması lazım.

Fiyat olarak diğer modellere göre evet daha pahalı ama ASUS olunca hiçbir kroniği olmuyor yoksa LOQ ve Victus düşünüyordum.
Bu aralar LOQ'lara karşı bir tutum var, anakart yakmış sanırım, her modelinde durum böyle mi?

Alternatif olarak da Erazer var, bunlarda kronik yok sanırım, 1.800 TL üste RTX 4070 alabiliyorsunuz.

Bu aralar LOQ'lara karşı bir tutum var, anakart yakmış sanırım, her modelinde durum böyle mi?

Alternatif olarak da Erazer var, bunlarda kronik yok sanırım, 1.800 TL üste RTX 4070 alabiliyorsunuz.

VRAM 8 GB ekran watt değeri 105 kroniği olabilir malum ekonomik segment Gaming laptoplarda sıkıntı kronik çok çıkıyor temizse eğer yazık olmuştur tabii.

VRAM 8 GB ekran watt değeri 105 kroniği olabilir malum ekonomik segment Gaming laptoplarda sıkıntı kronik çok çıkıyor temizse eğer yazık olmuştur tabii.
VRAM zaten 8 GB, 105 Watt da gayet iyi bir değer, performans olarak çok kaybettirmiyor, kroniği muhtemelen yok ama yine de sizin laptop da fena değil en azından marka olarak herkesin tanıdığı bildiği bir marka, performans olarak da yeterli, her işinizi görür, hayırlı olsun.

VRAM zaten 8 GB, 105 watt da gayet iyi bir değer, performans olarak çok kaybettirmiyor, kroniği muhtemelen yok ama yine de sizin laptop da fena değil en azından marka olarak herkesin tanıdığı bildiği bir marka, performans olarak da yeterli, her işinizi görür, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim sadece Ryzen 5 ten bir şüphem var o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı