TUF F15 vs Tulpar T7 v25.1.2

Bütçe
23.000TL

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.
Şu an Monster Abra A5 13.3 kullanıyorum. Üst seviye bir oyuncu değilim, güncel oyunları takip etmesem de indirdiğim bir oyunu biraz daha güzel görsellerle oynamak istiyorum. Ayrıca iş gereği de düzenli olarak günde 8-10 saat bilgisayar kullanan biriyim.
Başlıkta belirttiğim iki bilgisayar arasında kaldım. Bu iki cihazı kullanan veya bunları geç şu daha iyi diye önerisi olan biri var mıdır? Öneriniz var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim. Bağlantılarını aşağıda bırakıyorum. Umarım reklam olarak algılanmaz.

Omen 17 de iyidir ama T7 v25.1.2 çok iyidir.
O sorun halloldu galiba.

Tulpar'da işlemci ısınma konusunu çok net şekilde belirtiyorlar aslında. O yüzden kararsız kaldım. Ses vs. Sorun değil de 90-100 dereceleri görmesi düşündürüyor.

GP76 kasa normalde çok ısınmaz. Eğer soğuk bir ürün istiyorsanız Omen alin. Forumda çift laptop kullanan bir arkadaş Omen 17'nin GE76'dan 8-10 derece serin olduğundan bahsetmişti.

Tulpar'da işlemci ısınma konusunu çok net şekilde belirtiyorlar aslında. O yüzden kararsız kaldım. Ses vs. Sorun değil de 90-100 dereceleri görmesi düşündürüyor.
Çoğu laptop işlemcisi 90 dereceleri görebiliyor. Ancak bu model frekansı 4200 MHz üzerinde stabil kalabiliyor. Önemli olan 90 derecede frekansı. Asus TUF daha boşta 60 derecelerde çalışıyor. Cooler Boost açıkken MSI laptopların GPU sıcaklığı 65 iken aynı GPU turbo fan ile ROG Strix'te 80 derece.

T7 25.1'i de üreten MSI ve 24 bin TL'ye alınabilecek en iyi laptop.

Omen 17 oldukça iyidir.
Aslında o model 90-100 derece olmuyor da bir ara BIOS bozuktu.
BIOS'u biraz yamaladilar galiba ama hala BIOS bozuk.
Omen 17 en iyi tercih gibi duruyor, BIOS uğraşılası bir sorun degil insani deli eder.

Onun dışında BIOS sorunu olnasa GP76 derdim.
Hocam şuan BIOS bozuk.
Yeni gelenlerde olmayabilir ama en son bozuktu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…