TUF FX504GD laptoptan Aryond A32 monitöre görüntü aktarımı yapılır mı?

jearhibo

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller.
Arkadaşlar laptopum i7 8. nesil işlemci ve GTX 1050 ekran kartına sahip ve monitörüm 2K 165 Hz yenileme hızına sahip. Laptopta DP girişi yok ve HDMI girişi ekran kartına değil de işlemciye bağlı gibi. DxDiag'dan baktığımda sadece işlemci grafiği görünüyor ama aygıt yöneticisinde GTX 1050 ekran kartıda görünüyor.)HDMI kablosuyla laptop ve monitör arasında bağlantı kurduğumda sadece 1080p ile maksimum 100 Hz alabiliyorum. Şimdi ben bu laptop ile herhangi bir dönüştürücü veya farklı bir kablo yardımı ile 2K 165 Hz görüntü alabilir miyim? Alabilirsem şayet ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek kimseler var mı?

Laptop: ASUS TUF Gaming FX504gd 78100t.
Donanım: i7 8.nesil işlemci GTX 1050 ekran kartı 1 adet HDMI kablosu 1 adet DP kablosu.
Monitör: Monster Aryond A32 v1.1 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+display) G-Sync QHD LED monitör.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI girişi ekran kartına değil de işlemciye bağlı gibi.
Oyun oynarken ekran kartına bağlanır.
HDMI kablosuyla laptop ve monitör arasında bağlantı kurduğumda sadece 1080p ile maksimum 100 Hz alabiliyorum.
HDMI kablosu eski mi? Yeni alındıysa hangi versiyon? Eski versiyonlardansa böyle bir şeye sebep olabilir. Eski ise HDMI 2.0 kablosu alman lazım.

Düzeltme: Laptop'un özelliklerine baktığım HDMI 1.4 desteklediğini gördüm, 1080p'de en fazla 120 Hz verir.
2K 165 Hz görüntü alabilir miyim?
Bu ekran kartı ile 2k 165 Hz en fazla Age of Empires 2 gibi oyunlar oynayabilirsin. Sana önerim 1080p 120-144 Hz bir monitör bakman.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı