TUF Gaming A15 almak için Ebrar Bilgisayar tercih edilebilir mi?

NoNmae_001

Centipat
Daha fazla  
Hepinize cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben Ebrarbilgisayar.com sitesinden bir Gaming laptop almayı düşünüyorum.
ASUS TUF Gaming A15.

Bilgisayarın normal özellikleri:
16 GB RAM.
512 GB SSD var.
Ama sitede belirli bir fiyat karşılığında 32 GB RAM ve 1 TB SSD kapasitesi yükseltme kiti var. Sizce bu kit ile satın alırsam kit ile eklenen parçalar kaliteli parçalar olur mu? Onu merak ediyorum. Ayrı olarak site güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın seri kodu ve fiyatı nedir? Site güvenilir, pek çok büyük markanın yetkili satıcısı. Genelde Samsung RAM'ler ve Kingston SSD'ler takılıyor, orta kaliteli olur büyük ihtimallen.

Cihazın seri kodu ve fiyatı nedir? Site güvenilir, pek çok büyük markanın yetkili satıcısı. Genelde Samsung RAM'ler ve Kingston SSD'ler takılıyor, orta kaliteli olur büyük ihtimallen.

Hocam bilgisayar bu sizce alınır mı?

Hocam bilgisayar bu sizce alınır mı?

Bende R7/4050 olan modeli mevcut 2 yıldır kullanıyorum. Sağlam kasadır genel olarak güzel birkaç olumsuz yanını söylememek gerekirse 1-işlemcinin sıcak çalışması 2- ekran ms değerinin biraz yüksek olması.

Bende R7/4050 olan modeli mevcut 2 yıldır kullanıyorum. Sağlam kasadır genel olarak güzel birkaç olumsuz yanını söylememek gerekirse 1-işlemcinin sıcak çalışması 2- ekran ms değerinin biraz yüksek olması.
Anladım hocam peki aynı özelliklerde Lenovo LOQ alınırmı yoksa bumu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı