TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

Monster'ın ASUS'tan iyi olduğu anlamına mı geliyor? 100 derecede çalıştığında aynı performansı veriyor mu?

İnsan bir düşünür benden 3 nesil önceki işlemci ile benim performans arasında neden 1K fark var

Hocam nitronunkini ekledim;

Monster'ın ASUS'tan iyi olduğu anlamına mı geliyor? 100 derecede çalıştığında aynı performansı veriyor mu?

Yahu arkadaş. Adamlar sıcaklık limiti koymamış. O yüzden daha fazla performans ve ısınıyor ok?

monster gereksiz güç limitleri koymadığı için 90 derce eğer belirli güç limitleri koyulursa oda 75 derece olur ama tam performans veremez

insan bir düşünür benden 3 nesil önceki işlemci ile benim performans arasında neden 1k fark var
AMD işlemcisi 7 serisinin 7. neslinin alt modeli, verimlilik için tasarlandı.
İntel laptop işlemcilerinde çok önde olduğu için bu fark var.
Bir kere de adaptörünüzü çıkarın öyle test yapın 1 saatten fazla gidiyor mu bilgisayar? Asus adaptörsüz de performans verebiliyor çünkü bataryası da çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…