Hangisine cevap vermedim saka mısın sen?
İşlemcinin kendi rekorunu diyorum gidiyor 3 nesil yeni AMD işlemci skorunu atıyorsun. Orası ayrı zaten 9K puan almış
Hangisine cevap vermedim saka mısın sen?
insan bir düşünür benden 3 nesil önceki işlemci ile benim performans arasında neden 1k fark varBoş cevaplar zamanını harcama.
İnsan bir düşünür benden 3 nesil önceki işlemci ile benim performans arasında neden 1K fark var![]()
Monster'ın ASUS'tan iyi olduğu anlamına mı geliyor? 100 derecede çalıştığında aynı performansı veriyor mu?
Hocam nitronunkini ekledim;
LinusTechTips's Profile - Geekbench
browser.geekbench.com
Yahu arkadaş. Adamlar sıcaklık limiti koymamış. O yüzden daha fazla performans ve ısınıyor ok?
monster gereksiz güç limitleri koymadığı için 90 derce eğer belirli güç limitleri koyulursa oda 75 derece olur ama tam performans veremezMonster'ın ASUS'tan iyi olduğu anlamına mı geliyor? 100 derecede çalıştığında aynı performansı veriyor mu?
AMD işlemcisi 7 serisinin 7. neslinin alt modeli, verimlilik için tasarlandı.insan bir düşünür benden 3 nesil önceki işlemci ile benim performans arasında neden 1k fark var![]()
merak etme çöp olmaz o işlemciye birde undervolt yaparsın performans artırıp 75 dereceye düşürüsün.Ee öyle kaç yıl kullanıcaksın o bilgisayarı? Uzun vadede çöp olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.