TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

Monster'ın, soğutma ve anakart olarak daha kaliteli mi olduğunu söylüyorsunuz? Bunu cidden iddia ediyor musunuz?

Yeni kasalarda macun dışında gerçekten kaliteli, limit yokken bile 95 üstü görmüyor.

O MSI da alınmaz zaten ekran kartı 45 W

Yeni kasalarda macun dışında gerçekten kaliteli, limit yokken bile 95 üstü görmüyor.
Peki, bu dünyada farkına varılmamış müthiş aletler, o derecelere geldiklerine güç kesmiyor mu ısınmamak için? Yani masaüstü işlemcisi gibi basıyor gaza ama ısınmıyor, sonuna kadar çıkıyor, ve işlemci stop yemiyor?

Bunu mu diyorsunuz?

Evet, MSI laptoplarda bile limit oluyor, Lenovo ve Monster çok iyi iş çıkarıyor bu konuda. MSI üzerindeki limitler kaldırılabiliyor bu arada diğer markalar gibi değil.

Evet, MSI laptoplarda bile limit oluyor, Lenovo ve Monster çok iyi iş çıkarıyor bu konuda. MSI üzerindeki limitler kaldırılabiliyor bu arada diğer markalar gibi değil.
Dostum limit limit diyip duruyorsun. Bir laptop nasıl 95 dereceye kadar gelip de orada stop yemez? Bana bunu açıkla.

Yani limit olmaması değil problem. Demek istediğim her alet, sıcaklık kritik noktaya geldii zaman kendini frenler, yoksa yanar.

Bana bunu açıkla, nasıl stop yemiyor?

Soğutma izin vermiyor 95 üstü görmesine, normalde prochot offset sebepli kısıtlanır fakat Monster laptoplarda genelde offset 1 oluyor. 99 derecede stop yiyor anlayacağınız.

100 dereceye kadar hiçbir şey olmaz Intel işlemcilere.

Bu cihazın oyun testi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…