TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 vs Katana 17 B13VGK-1030XTR

Laptopların özellikleri neredeyse aynı ama kasa olarak hangisi daha sağlamdır ya da kronik sorunu en az olan kasa hangisidir? Sizce hangisi alınır?

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...lir-bilgisayar-p-HBCV00004IHLNL?magaza=TecTex

MSI Katana 17 B13VGK-1030XTR Intel Core i7 13620H 17.3
Ikiside cok müthiş değil hocam. A15 modelini ben sahsen kullanıyorum. Repaste yapmak zorunda kaldim ısılar duzelsin diye. Sessiz modda asiri sessiz calisiyor ve şarjı uzun sure gidiyor. Bu ikisi arasindan A15 derim ama bence bu butcede daha iyisi bulunur.

Şahsen MSI asla almam guvenmiyorum o markaya. Acer, Lenovo, Asus cok seviyorum ve en guzel modelleri cikariyor bu markalar. Illa Acer olmasin diyorsaniz.

DELL G16 ve TUF A15 var sadece. Victusa bakmayin bu bütçede.
Önerdiğin iki cihazda kronik sorunlu. Asus bende severim hatta ROG serisini kullanıyorum fakat seviyorum diye eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bu fiyat bandında Victusun 14.nesil İntel içerenleri ve Nitro serisi alınabilir.

Acer çevremde kullananlar memnun değil ısınamıyorum o markaya.

Victus'dan daha kaliteli cihaz.

Önerdiğin iki cihazda kronik sorunlu. Asus bende severim hatta ROG serisini kullanıyorum fakat seviyorum diye eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bu fiyat bandında Victusun 14.nesil İntel içerenleri ve Nitro serisi alınabilir.

model öneriniz varsa bakabilirim o zaman

model öneriniz varsa bakabilirim o zaman
Model olarak öneriyi @484334 yaparsa daha mantıklı olur. Ben sadece adını verebilirim içerik olarak o daha bilgili. Nitro 5 ve Nitro 16 bakabilirsiniz. Predator helios var fakat forumda çok ısındığından dolayı iade başlatanları görmüştüm.

TUF'un tek sorunu isinma sorunu. Ona bakarsak Victus'da berbat yapi kalitesine sahip. Çoğu laptop problemli bu bütçede. Problemsiz sadece Acer modelleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı