TUF Gaming A15 kamerası çalışmıyor

Merhabalar. Cihazımın web kamerası durduk yere hata vermeye başladı. Önce Google Meet üzerinde fark ettim, kamera bulunamıyor dedi. Daha sonra cihazda bulunan Windows 10'a ait kamera uygulamasını açtığımda hata aldım. Aygıt yöneticisinde kameralar kısmında cihazın sürücüsü gizli sürücüler bölümüne düşüyor. Sürücü sürekli aktifleşiyor ve devre dışı kalıyor kendi kendine. Durup dururken oldu kamerayı neredeyse hiç kullanmadığımı söyleyebilirim kırk yılda bir lazım oldu böyle bir sorun yaşadım. Yardımcı olabilir misiniz? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Yener K. @PanzerTR.

Asus bunun için bazı çözümler sunmuş. Bakabilirsiniz.
[Notebook] Troubleshooting - Notebook’s camera problem | Official Support | ASUS Global
Virüs yazılımı olarak sadece Windows Defender var. Onun üzerinden kameraya nasıl izin vereceğim? Diğer durumlarda bir sıkıntı yok. Ama onu bilmiyorum nasıl yapılır ne yapılır.

Yazıda anlatılıyor. Dizüstü bilgisayarım olmadığı için başka türlü anlatma şansım yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı