TUF Gaming A15 laptop Witcher 3'te takılıyor

abdulkadir akal

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 10 gün önce yeni bir bilgisayar aldım. ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 16 RAM AMD Ryzen 5 7000 serisi.
Sorunum şu:
Witcher 3 oynarken bazen sahne geçişlerinde veya ormanlık bir araziden geçerken oyunda takılma ve lag benzeri bir sorun yaşıyorum. FPS düşmüyor kapayıp açılınca düzeliyor, yağ gibi akıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba. 10 gün önce yeni bir bilgisayar aldım. ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 16 RAM AMD Ryzen 5 7000 serisi.
Sorunum şu:
Witcher 3 oynarken bazen sahne geçişlerinde veya ormanlık bir araziden geçerken oyunda takılma ve lag benzeri bir sorun yaşıyorum. FPS düşmüyor kapayıp açılınca düzeliyor, yağ gibi akıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Kare oluşturma açık mi?

Sorunum şu:
Ormanlık alanda fps düşmesi normaldir herhalde ama sahne geçişlerinde bende dahil bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor oyunla alakalı hocam donuyor ve oyun çöküyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 6 saniyede bahsettiğim takılmalar mevcut , sonrasında ise kapatıp açınca düzeliyor.

Evet hocam.
Kare oluşturma açık mi?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk 6 saniyede bahsettiğim takılmalar mevcut , sonrasında ise kapatıp açınca düzeliyor.

Evet hocam.

Lossles Scaling vs kullanıyor musunuz hocam ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı