TUF Gaming A15 laptopta R7 7735HS Boost kapatma

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A15 RTX 4050, AMD Ryzen 7 7735HS ve 24 GB DDR5 RAM var laptopta. Fazla çeşitlilikte oyun oynamıyorum. Rainbow Six: Siege, Battlefield 1 ve Marvel Rivals oynuyorum sadece. Aynı zamanda Premiere ve After Effects'de edit yapıyorum. İşlemci Boost kapatarak ısınmanın önüne geçebiliyormuşuz. Fazla FPS düşüşü yaşar mıyım bu oyunlarda? Aynı zamanda edit yaparken işlemci gerekli olduğu için sürekli işlemci Boost'unu aç kapat yapmamda sorun olur mu? Yani oyun oynayacağım zaman kapatırım edit yaparken açarım bunda bir sorun olur mu sürekli aç kapat yapamamda? Çünkü edit yaparken işlemci Boost'un kapalı olduğunu hissedebiliyorum performans düşüşünde.

35W limit yeterli olacaktır. Oyunlarda performans kaybı olmaz ama renderde limiti kaldırması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam bunu yaptım ben, dediğiniz gibi bir şey mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bunu yaptım ben, dediğiniz gibi bir şey mi?

G-Helper kurup 35W limit atın işlemciye. Sonuçlarda değişiklik olur öyle. Eğer limit atmanıza rağmen sıcaklıklar aynıysa bakım vakti gelmiş olabilir. Şu an Max kaç derece görüyor işlemci?

G-Helper kurup 35W limit atın işlemciye. Sonuçlarda değişiklik olur öyle. Eğer limit atmanıza rağmen sıcaklıklar aynıysa bakım vakti gelmiş olabilir. Şu an Max kaç derece görüyor işlemci?
3-4 saatlik oyun sonrasında 90 dereceye kadar çıkıyor

hocam G-Helper kurdum nasıl limit koyucaz?

Son düzenleme:
3-4 saatlik oyun sonrasında 90 dereceye kadar çıkıyor

Hocam G-Helper kurdum nasıl limit koyucaz?

Bu videonun açıklama kısmında var hocam. Videoda işlemciye 30W limit atıyor. İzleyin isterseniz. Oyun testlerinde 30W sıcaklık değerlerini de görmüş olursunuz.

Videodaki ürün 8 GB RAM'e sahip olduğu için oyunlarda takılmalar olmuş. Onlara takılmayın.

Bu videonun açıklama kısmında var hocam. Videoda işlemciye 30W limit atıyor. İzleyin isterseniz. Oyun testlerinde 30W sıcaklık değerlerini de görmüş olursunuz.

hocam teşekkür ederim yardımın için. ama şimdi kayıt defterinden boostu aç kapa yaparak halletsem nasıl olur? fps düşüşüne fln çok takılmıcam sadece kapatarak ısınmayı önlerim edit yaparken de açarım bunu sürekli açıp kapatmak zarar verir mi işlemciye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı