TUF Gaming A15 RTX 3050 The Witcher 3'te 40 FPS veriyor

Rikudou

Megapat
Daha fazla  
  • ASUS TUF Gaming A15 FA506ICB-HN189 AMD Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050
Bu model bilgisayarı aldım ve Witcher 3 high-medium-low çok fark etmiyor aşağı yukarı 40-50 FPS aralığında değerler alıyorum. Dizüstü bilgisayarlar için bu değerler normal mi? Yoksa acaba dahili GPU mu kullanılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Enerji modunuz düşük olmasın? Pil ikonuna basın performansa alın. Asus Armour da da performansa alın.

• ASUS TUF Gaming A15 FA506ICB-HN189 AMD Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050.
Bu model bilgisayarı aldım ve Witcher 3 high-medium-Low çok fark etmiyor aşağı yukarı 40-50 FPS aralığında değerler alıyorum. Dizüstü bilgisayarlar için bu değerler normal mi? Yoksa acaba dahili GPU mu kullanılıyor?

Hocam dahili GPU'nun o kadar alabileceğini hiç sanmıyorum. i7 12700H +3050 Ti 70 FPS alıyor. Sizinde minimum 55-60 almanız lazım. Tasarruf modu falan açık olabilir mi? Veya şarja takılı mı cihaz? RAM'ler 1x8 mi? Cihazın herhangi bir kontrol paneli varsa oradan Game modeye alıp deneyebilirsiniz.

Asus Armour da performance moduna alıp dx 11 ile çalıştırdığımda 5-10 fps arttı. Şarja takılı. Güç modu High Performance. Sanırım 1x8 RAM kaynaklı.

ASUS armour da performance moduna alıp DX 11 ile çalıştırdığımda 5-10 FPS arttı. Şarja takılı. Güç modu high performance. Sanırım 1x8 RAM kaynaklı.

Evet RAM de yetersiz zira Windows'um boşta 6.6 kullanıyor RAM takviyesi ile yetersiz RAM yüzünden kaybettiğin FPS'i kazancaksın ve Dual channelden FPS kazancaksın.

Evet RAM de yetersiz zira Windows'um boşta 6.6 kullanıyor RAM takviyesi ile yetersiz RAM yüzünden kaybettiğin FPS'i kazancaksın ve Dual channelden FPS kazancaksın.
Anladım teşekkür ederim. Zaten tek aklımın takıldığı acaba dahili GPU mu kullanıyordu. Aşağı yukarı normalse değerler RAM takviyesi yapayım.

Anladım teşekkür ederim. Zaten tek aklımın takıldığı acaba dahili GPU mu kullanıyordu. Aşağı yukarı normalse değerler RAM takviyesi yapayım.

RAM takınca da düşük FPS'ler devam ediyorsaki bence edecektir Next gen de optimizasyon yok ben 3060 ile oynayamıyorum DLSS açmadan mevcut raminle 1.32'e dönersen FPS artcaktır ama Next gen avantajlarını kaybedersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı