Çözüldü TUF Gaming A15 video izlerken ekran tamamıyla siyah oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SlmbenAlperen

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 Gb
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE RTX 3050 LAPTOP GPU
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H whit radeon graphics
Yeni aldığım bilgisayarım "ASUS TUF Gaming A15" ile video izlerken ekran siyah oluyor veya videonun içinde bulunduğu yer yeşil oluyor.

Aslında ilk başta bir çözüm bulduğumu sanmıştım.

1659039173015.png

Buradan "AMD Radeon(TM) Graphics" aygıtını devre dışı bırakınca sorun çözüldü gibi gözüküyordu ancak oyun oynamaya karar verince fark ettim ki FPS yerlerde.
Yeniden devreye sokunca sorun düzeldi ama video izleyeceğim diye sürekli aç kapa yapmak istemiyorum. Bu sorunu temelli çözecek bir yol var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İle Hem Radeon Hem de NVIDIA'i sürücüleriniz siliniz.
Ve aynı adreslerden tekrar indirip kurmayı deneyiniz.
Not: AMD sürücünüzü Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL) olan versiyonunu kurunuz.
Şahsen bu konularda fazla bilgili olmadığım için riske girmek istemiyorum. Bu yüzden bu işe daha yatkın olan tanıdıklarım var onlara yaptırıp en kısa zamanda işe yarayıp yaramadığını buraya yazarım.

Bayağı bir geç oldu ama tek yapmam BIOS ekranında duran güncellemeleri yapmakmış.
Benzer sorun yaşayanlara duyurulur.
İle Hem Radeon Hem de NVIDIA'i sürücüleriniz siliniz.
Ve aynı adreslerden tekrar indirip kurmayı deneyiniz.
Not: AMD sürücünüzü Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL) olan versiyonunu kurunuz.
Şahsen bu konularda fazla bilgili olmadığım için riske girmek istemiyorum. Bu yüzden bu işe daha yatkın olan tanıdıklarım var onlara yaptırıp en kısa zamanda işe yarayıp yaramadığını buraya yazarım.

Bayağı bir geç oldu ama tek yapmam BIOS ekranında duran güncellemeleri yapmakmış.
Benzer sorun yaşayanlara duyurulur.

Çözüm
Ben 8.1 kullanırken pil > yüksek performans > plan ayarlarını değiştir > gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümünde ekran kararma süresi gibi bir şey vardı. O an girdiğiniz web site siyaha yakınsa ekranı karartıyordu. Ama buradaki sorun tamamen siyah olması galiba.

Bana niye anlatıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı