TUF Gaming B550 Plus (Wi-Fi 2) R7 5700X sistemde BIOS nasıl güncellenir?

Serce

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF Gaming B550 Plus (Wi-Fi) 2 modeli anakartlar yeni çıkan AMD Ryzen 7 5700X model işlemcisini aldım. PC çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor.
BIOS indirdiğim sürüm: TUF-Gaming-B550-Plus-Wi-Fi-ASUS-2803 ındırım ve kurulu Windows CD denedım olmadı.

1659213566342.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video izleyerek USB bellek hazırladım. Fakat 25-30 dk fazla sureklı ısık yanıp sonuyor. Yükleme yapıp yapmadıgını anlamadım. Işık yandıktan sonra 5 dk ıcerısınde yükleme işlemin bitmesi lazım izlediğim bazı videolarda gördüm. Arkadaşlar ne yapmalıyım? Nerede hata yapıyorum?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-07-30 at 23.44.12.jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-30 at 23.44.12.jpeg
    184 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Bios sürümünü boş bir usb belleğin içine atın pc açılırken bios menüsüne girin Ez flash ı çalıştırın açılan ekranda usb yi bulun eğer doğru sürümse hemen kurmaya başlar

Bios sürümünü boş bir usb belleğin içine atın pc açılırken bios menüsüne girin Ez flash ı çalıştırın açılan ekranda usb yi bulun eğer doğru sürümse hemen kurmaya başlar
Ekrana görüntüyü alamıyorum. anakartın hdmı olsun, ekran kartı ile görüntü yansıtamadım. İşlemci yeni olduğu için anakart bios güncellemesi gerekiyor. Usb yöntemni denedim.

Sorun çözüldü. Ram kaynaklı problem çıktı. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı