Çözüldü TUF Gaming F15 FX506LI Kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osman2313

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım ASUS TUF Gaming F15 FX506LI bilgisayarım gereksiz bir şekilde kasıyor. Google'da dahi akıcı bir şekilde gezinemiyorum. Oyunları saymıyorum bile.

Intel i5 10300H ve GTX 1650 Ti var ama PUBG'de en düşük ayarlarda 20 FPS alıyorum. Çözünürlük de 1280x720 olmasına rağmen.

ASUS'un kendi sitesinden tüm güncel driverları yükledim ama sorun driver ile alakalı değil sanırım. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
işlemci sıcaklığı yüksektir yada bakımı yapınız bir an çözebilirsiniz. Yada teknik servise yönlenin. Önce bir ekran kartı ve işlemci stres testine bakınız yine aynı şey FPS sorunu yaşıyorsanız. İşlemci ve Ekran kartı veya ana kartını bir bakımı yapın macunla sonra bir sıfırdan temiz bir format at ama Windows 10 tercihi olur.

Merhaba nasil cozuldu yardm edermisiniz bendede kasma sorunu var bilgisayarim ASUS TUF Gaming F15
Kardeşim üstteki benim paylaştığımı aynısını uygulayın ben teknik servis veya bilgisayar tamircisi gibi işleri değilim sadece çözümü ile daha iyi konuyu anlatmak için net bir şekilde güzel bilgiyi paylaşıyorum yine bilginize tşk ederim 😌
işlemci sıcaklığı yüksektir yada bakımı yapınız bir an çözebilirsiniz. Yada teknik servise yönlenin. Önce bir ekran kartı ve işlemci stres testine bakınız yine aynı şey FPS sorunu yaşıyorsanız. İşlemci ve Ekran kartı veya ana kartını bir bakımı yapın macunla sonra bir sıfırdan temiz bir format at ama Windows 10 tercihi olur.

Merhaba nasil cozuldu yardm edermisiniz bendede kasma sorunu var bilgisayarim ASUS TUF Gaming F15
Kardeşim üstteki benim paylaştığımı aynısını uygulayın ben teknik servis veya bilgisayar tamircisi gibi işleri değilim sadece çözümü ile daha iyi konuyu anlatmak için net bir şekilde güzel bilgiyi paylaşıyorum yine bilginize tşk ederim 😌

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam ben yeni aldim bilgisayari 1 ay olmadi bile yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı