TUF Gaming F15 laptopta kaç SSD yuvası var?

Muhtemelen yuvaların her birisi 4TB'a kadar destekliyordur. Değilse bile 2TB garanti çalışır. O konuda sorun olmaz. Birbirinden farklı kapasitede sürücü de kullanabilirsin. Önemli olan senin bütçenin ne kadar olduğu ve kaç TB kapasite istediğindir. Şu an için 1TB ve 2TB seçenekler GB başına daha uygun fiyatlara sahip. ~500GB bir başka SSD alıp da geriye kalan tek yuvayı işgal etmemeni tavsiye ederim. Belki o kadarının da yetmediği bir an gelir.

Mediamarkt'ın öyle bir hizmeti olacağını sanmıyorum. Oradan almış olsan bile benim bildiğim kadarıyla teknik servisleri yok. Sadece bir perakendeci onlar. Vatan bilgisayar olsaydı belki olurdu. Yukarıda attığım videoya bakarak kendin bile yapabilirsin. Eğer onu yapacaksan da elini çıplak olarak başka yerlere dokundurmama çalış. Hatta batarya bağlantısını kes. Dışarıya yaptıracaksan da güvenebileceğin bir bilgisayarcı bulman lazım. Bu konuda tecrübesi olan bir arkadaşın da yardımcı olabilir. Videoda görüldüğü üzere kapağı sökmesi kolay. Her şey açık.
Media Markt'da Windows 11 kurdurmuştum teknik servise. Media Markt'dan almamama rağmen sadece Widnows 11'in ücretini ödeyerek kurdurdum. Denemem lazım çünkü kendim takmak istemiyorum. Bir de en az kaç GB boş alan kalabilir SSD'de biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı