TUF Gaming F15 pilde çok ısınıyor

BenMirooo

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım pilde çok ısınıyor. Laptop ASUS TUF Gaming F15, bilgisayarım pilde kullandığımda çok ısınıyor. Bilgisayarı zorluyacak bir şey de yapmıyorum, YouTube'da video izliyorum.

Zaten Gaming laptopları pilde kullanmak çok da iyi bir şey değil. Pildeyken fan hızı ayarlarını kontrol et eğer 90 dereceyi görüyorsa sıkıntı var. Belkide pildeyken bilgisayar fan hızını otomatik olarak yavaşlatıyordur.

Zaten Gaming laptopları pilde kullanmak çok da iyi bir şey değil. Pildeyken fan hızı ayarlarını kontrol et eğer 90 dereceyi görüyorsa sıkıntı var. Belkide pildeyken bilgisayar fan hızını otomatik olarak yavaşlatıyordur.

Pilde oyun oynasam anlarımda kanka YouTube'da video izliyorum 70 75 dereceyi görüyor fanlarida manuel ayarlattirmiyor bildiğiniz bir uygulama var mı fanlar için

ASUS'un kendi sürücüleri olması lazım laptopların çoğunda fan manuel ayarlanabilir. Bence bir sıkıntı yok bunda ama yine de sürücüleri indirmelisiniz. ASUS laptop sürücüleri diye araştırsan karşına çıkacaktır. Bende Control Center diye bir uygulama var belki sende de çalışır.

ASUS'un kendi sürücüleri olması lazım laptopların çoğunda fan manuel ayarlanabilir. Bence bir sıkıntı yok bunda ama yine de sürücüleri indirmelisiniz. ASUS laptop sürücüleri diye araştırsan karşına çıkacaktır. Bende Control Center diye bir uygulama var belki sende de çalışır.

Sürücüler güncel hepsi kanka Armoury carte de manuel ayarliyorlar YouTube'da bende çıkmıyor o menü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı