TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC sıcaklık sorunu var mı?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Başlıkta belirttiğim üzere ASUS TUF 1660 Ti EVO OC ekran kartına sahip bir sistem siparişi verdim ve hala hazırlanıyor aşamasında. İnternette baktığım yorumlarda ısındığını söyleyen birçok kişi var ve kafam acayip derecede karışık. Bu kart dedikleri kadar çok ısınıyor mu veya performansı nasıldır? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.

Performansı, soğutması gayet iyi. TUF modellerinde problem yok genel olarak.
Hocam baktığım yorumların çoğu Asus markasının TUF modellerinin yüz karası olduğu yönünde yani acayip kötü diyorlar. 80+ Dereceleri görenler bile olmuş hatta 88-89 görenler bile olmuş benim kafamı karıştıran kısım bu. Ne yapacağıma hala karar veremedim. İtopya'da siparişim hazırlanıyor konumunda ve zamanım varken iptal etme şansım var ona göre karar vermek istiyorum.

Benim kasamda Mech panel üstte de fanlar bulunuyor hava akışı gayet iyi. O yüzden kullanıyorken hiç ısınma problemi yaşamadım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında yenilendi soğutmaları. Güncel üretimse hiç problem yaşayacağını sanmıyorum.

Benim kasamda Mech panel üstte de fanlar bulunuyor hava akışı gayet iyi. O yüzden kullanıyorken hiç ısınma problemi yaşamadım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında yenilendi soğutmaları. Güncel üretimse hiç problem yaşayacağını sanmıyorum.
Aldığım sistem bu, ekran kartım ise bu. Güncel üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Güncel versiyon gibi duruyor, zaten EVO serilerinde sorun yoktu.
Hocam işte tam emin olamıyorum maalesef. İnternette o kadar fazla ısındığı hakkında yorum gördüm ki yani ne desem artık bilemiyorum çok fazla derecede stres yaptım. Ve 2021-2022 yılına dairde Asus Tuf 1660Ti EVO modelini kullanan hiç kimse yorum yapmamış gibi bir şey anlayamıyorum. Dediğim gibi kafam çok karışık ve yeni üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim hala bilmiyorum.
Sorun çıkmaz. Ciddi ısınma olacağını sanmıyorum.
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Umarım bir sonuca varabilirim.

Hocam işte tam emin olamıyorum maalesef. İnternette o kadar fazla ısındığı hakkında yorum gördüm ki yani ne desem artık bilemiyorum çok fazla derecede stres yaptım. Ve 2021-2022 yılına dairde Asus Tuf 1660Ti EVO modelini kullanan hiç kimse yorum yapmamış gibi bir şey anlayamıyorum. Dediğim gibi kafam çok karışık ve yeni üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim hala bilmiyorum.
Dediğiniz kart sorunun düzeltilmiş olduğu seriden. Zaten eskilerin tipi böyle, yenilerinki de sitedeki gibi.
1647184875052.png

Dediğiniz kart sorunun düzeltilmiş olduğu seriden. Zaten eskilerin tipi böyle, yenilerinki de sitedeki gibi.
Eki Görüntüle 1331097
Size de teşekkür ederim gerçekten. Bir yorum görmüştüm TUF'ların yenilenmiş hali EVO ibaresi almış hali falan diye bu doğru mudur peki? Veya EVO ne anlama gelir, ne ifade eder?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı