TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC sıcaklık sorunu var mı?

Rica ederim. Hayır boştayken bile fanları çalışıyor ama dediğim gibi %19-21 arasında. GTA V, RDR2, Cyberpunk gibi yüksek grafikli oyunları daha test edemedim ama sıcaklık değerlerinin normal olduğunu söylediler. MSI Afterburner'da ise '' Temp Limit '' 83 derece gözüküyor.
GTA V veya Cyberpunk gibi oyunlarda deneme şansınız oldu mu bende almak istiyorum çok kararsız kaldım.

GTA V veya Cyberpunk gibi oyunlarda deneme şansınız oldu mu bende almak istiyorum çok kararsız kaldım.
Üstte belirtiğim oyunlara ilaveten Sleeping Dogs: Definitive Edition, GTA V ve FIFA 21 oyunlarını denedim. Sleeping Dogs'da yüksek ayarlarda da, Ultra ayarlarda da maksimum 74-75 dereceyi gördüm. GTA V'de ise Ultra ayarlarda ve 4X MSAA'da maksimum 73-74 derece gördüm, MSAA kapattığımda da sıcaklık ayarı değişmedi. FIFA 21'de ise 66-67 dereceleri görüyorum ama FIFA'yı pek fazla kontrol etmedim.

Üstte belirtiğim oyunlara ilaveten Sleeping Dogs: Definitive Edition, GTA V ve FIFA 21 oyunlarını denedim. Sleeping Dogs'da yüksek ayarlarda da, Ultra ayarlarda da maksimum 74-75 dereceyi gördüm. GTA V'de ise Ultra ayarlarda ve 4X MSAA'da maksimum 73-74 derece gördüm, MSAA kapattığımda da sıcaklık ayarı değişmedi. FIFA 21'de ise 66-67 dereceleri görüyorum ama FIFA'yı pek fazla kontrol etmedim.
Teşekkür ederim sizinki EVO modelimiydi

Benimki 85 gördü ama adana sıcağı...
Hocam Adana sıcağı ise normal olabilir pek bir fikrim yok ama 85 derece ciddi bir rakam gibi göründü. MSI Afterburner ve Geforce'da maksimum sıcaklık değeri 83 olarak gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı