Çözüldü TUF Gaming VG249Q1A sarı rengi kötü gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatal53

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS TUF Gaming VG249Q1A
Selam, geçen gün ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitörü satın aldım bugün sabah da geldi. Piksel testi falan yaptım sıkıntısız geçti ama sarı renkte bir absürtlük olduğu belliydi. Bir karşılaştırayım dedim durum aşağıda gözüküyor, evet farkındayım telefon kamerasından karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil ama telefon kamerasından bile çok bariz belli oluyor. Sizce ne yapayım, iade mi edeyim yoksa IPS paneller için normal bir şey mi bu?

Laptopum:

Yeni aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q1A:

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-07-22 at 21.01.29.jpeg
    196,5 KB · Görüntüleme: 110
  • WhatsApp Image 2022-07-22 at 21.01.28.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun çözümü için böyle bir video mevcut internette.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yok bende o bantlı değildi. Ama yırtık da değildi hiç zarar vermedim o koruyucuya. Yeşilleri fark ettin mi peki yoksa sadece sarı renk mi battı gözüne
Yeşilde bişey fark etmedim normal gözüküyodu ne sıkıntı vardı yeşilde

Şuan hangi mod aktif ? Standartta Yarış Modu seçili gelmişti bana. O modda yeşil renk yeşil gibi değildi. Sinema moduna alınca yeşil oluyordu.
Valla paketledim bile yarın iade edeceğim. Bi de o modlar üzerinde baya oynadım o yüzden aynı kalmamışır.

Valla paketledim bile yarın iade edeceğim. Bi de o modlar üzerinde baya oynadım o yüzden aynı kalmamışır.
Hadi geçmiş olsun o zaman Eğer yeni monitör alırsan aldığın monitörün durumuna göre tavsiye alabilirim. Eski bir monitörle idare ediyorum. Kafama yatan düzgün bir monitör bulursam bütçeme uygun bende alacağım direk.

Tamamdır haber ederim aynı şekil de sende bulursan edersin teşekkürler bilgilendirdiğin için

Sorunun çözümü için böyle bir video mevcut internette.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Cidden sıkıntının aynısı ama iade ettim elimde olsa denerdim.

TUF'ların renkleri cansız ve soluk diyorum pek anlayan yok. İade almaları iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…