TUF Gaming VG249Q1R Nasıldır?

Başka önerisi olan yoksa alacağım arkadaşlar, uzun bir süre monitör değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden farklı önerisi olan varsa önerileri bekliyorum.

Ben de tuf serisinden vg259qm kullanıyorum yalnız sizin linkteki ürün tuf'a yakışmayacak kalitede. Standı çok kötü, kullanıcı geri dönüşlerinde olumsuz yorumlar mevcut. O yüzden "ben alacak olsam" üstte belirttiğim viewsonic modelini alırdım şu an.

Ben de TUF serisinden VG259QM kullanıyorum yalnız sizin linkteki ürün TUF'a yakışmayacak kalitede. Standı çok kötü, kullanıcı geri dönüşlerinde olumsuz yorumlar mevcut. O yüzden "ben alacak olsam" üstte belirttiğim ViewSonic modelini alırdım şu an.

Ben de size katılıyorum. Monitörün ayaklıgı en ufak sallantıda monitörün masadan aşagıya düşmesine sebep olur. Kalitesiz malzeme kullanılmış. Ben de bir seçim yapacak olsam ViewSonic XG2405 alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı