TUF Gaming VG24VQ FreeSync açınca ara sıra ekran 1-2 saniye gidip geliyor

Hocam yukarıda arkadaşın bana önerdiği kabloyu aldım denedim sonuç aynı maalesef değişen bir şey yok.

Kablo düzeltmediyse geriye iki sebep kalır.
Monitörün seninde dediğin gibi FreeSync özelliği bozuktur. Daha önce diğer Sync'larında bu tür sorunlar yaşattığına çokça şahit olduk.
Diğer seçenek ise ekran kartının FreeSync optimizasyonu bozuk olabilir.
FreeSync kapalıyken bu sorunu yaşamıyorsan bu iki neden kalıyor geriye.
Bunun için monitörü farklı bir AMD GPU ile FreeSync açık denemelisin. Aynı sorunu görürsen monitörü garantiye göndermelisin. Tabii bunun için bu sorunu kayıt altına alman ya da rapor yazman gerekir.

Monitörün seninde dediğin gibi FreeSync özelliği bozuktur. Daha önce diğer Sync'larında bu tür sorunlar yaşattığına çokça şahit olduk.
Bunun için monitörü farklı bir AMD GPU ile FreeSync açık denemelisin. Aynı sorunu görürsen monitörü garantiye göndermelisin. Tabii bunun için bu sorunu kayıt altına alman ya da rapor yazman gerekir.

AMD kullanan arkadaşımdada benim sorunum olmaya başladı driver Update'den sonra acaba yazılımsal mıdır?

Hocam merhaba; ben 22.11.2 kullanıyordum 1 yıldır, 1 hafta önce 23.8.2 sürümüne geçtim ve bu sorun bende de olmaya başladı. Sadece Discord ve Opera'da oluyor ve ne yaparsam yapayım çözemedim. Bir ihtimal düzelir diye 23.9.1'e geçtim fakat hala devam ediyor. Eski sürüme dönmeyi düşünüyorum şu an. Sorun sizce yazılımsal mı? Eğer yazılımsalsa eski sürüme döneceğim dediğim gibi.

AMD kullanan arkadaşımdada benim sorunum olmaya başladı driver Update'den sonra acaba yazılımsal mıdır?

Güncellemeden sonra başladığı için ve elimizde görüldüğü üzere başkalarının da aynı sorunu yaşaması, güncellemeden kaynaklı yazılımsal bir sorun gibi durduğunu kanıtlar nitelikte.
DDU ile sürücüyü kaldırıp stabil sürücüyü kurmak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı