İyi forumlar. Yakın zamanda monitör almayı planlıyorum, aklımda olan model Zowie XL2546k idi ancak gerek dolar gerek stok sorunları derken fiyatı 4.500TL civarlarına kadar uçtu ve bütçem o kadar yüksek değil. Attığım ürün nasıldır kullanan var mı?
Normalde FPS oyuncusuyum, bu yüzden Zowie TN panel tercih edecektim ancak dediğim gibi alamıyorum. IPS panel veya TN panel yüksek tepki süresi ve ghosting muhabbetinden dolayı tercih etmemeyi düşünüyordum. Ancak bu monitörde Fast IPS yani diğer IPS ve VA panellerde ki gibi MPRT 1ms değil. GtG 1 ms, bu nedir? Ghostingi önler mi 1 ms MPRT ve 1 ms GtG arasında ki farklar nedir? Zaman ayıran herkese teşekkürler.
www.akakce.com
@allmightymihawk hocam yardımcı olabilirsiniz belki.
Normalde FPS oyuncusuyum, bu yüzden Zowie TN panel tercih edecektim ancak dediğim gibi alamıyorum. IPS panel veya TN panel yüksek tepki süresi ve ghosting muhabbetinden dolayı tercih etmemeyi düşünüyordum. Ancak bu monitörde Fast IPS yani diğer IPS ve VA panellerde ki gibi MPRT 1ms değil. GtG 1 ms, bu nedir? Ghostingi önler mi 1 ms MPRT ve 1 ms GtG arasında ki farklar nedir? Zaman ayıran herkese teşekkürler.
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.979,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: