Arkadaşlar merhaba işlemciyi değiştireceğim için sıvı soğutucu almak istiyorum 240mm almak istedim araştırmalar sonucu kasama sığmadığını öğrendim bu yüzden önerebileceğiniz 120mm sıvı soğutma varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kasam ASUS GT301 alacağım işlemci Ryzen 5 5600X.
Bütçeniz ne kadar?
120mm sıvı soğutma alınacağına bu alırsa daha iyi olur.
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Belirtmeyi unutmuşum 3K kadar limitim var.
Düşündüm ama görsel olarak hoş durmuyor onun için 2x120mm soğutucu düşündüm.
Hayır hocam kaliteli bir kule tipinden 120mm soğutmadan çok daha fazla performans alırsınız.Belirtmeyi unutmuşum 3K kadar limitim var.
Düşündüm ama görsellikte hoş durmuyor.
Ufakta olsa sıvı soğutucu daha iyidir herhalde.
Hayır hocam kaliteli bir kule tipinden 120mm soğutmadan çok daha fazla performans alırsınız.
Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.955,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ID-COOLING SE-226-XT ARGB Extreme 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-226-XT ARGB Extreme 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.491,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kule tipi soğutucular pek hoşuma gitmiyor 2X 120mm sıvı soğutma az da olsa kule tipinden iyi değil midir hocam.
Hocam attığım soğutucular 120mm sıvı soğutmalardan iyidir illa sıvı istiyorsanız 240mm bakın.
Direk alacaktım ama kasa da üst kısma desteği yok diyorlar takanlarda var anlamış değilim muhtemelen hava soğutucuya yöneleceğim teşekkürler.
Hocam ön tarafa 360mm ye kadar destek var gözüküyor.
TUF Gaming GT301 - Teknik Özellikler|Kasa|ASUS Türkiye
Åu ürünün ayrıntılı teknik özellikleri: TUF Gaming GT301 Teknik Ãzelliklerï¼Kasa Boyutu:Mid TowerãKasa Boyutu:Mid TowerãAnakart DesteÄi:ATXãAnakart DesteÄi:ATXãSürücü Bölmeleri:4 x 2.5" Bölme|2 x 2,5"/3,5" BirleÅik BölmeãSürücü Bölmeleri:4 x 2.5" Bölme|2 x 2,5"/3,5" BirleÅik...www.asus.com