TUF H7 7.1 vs HS50 Pro vs Arctis 1

Katılım
18 Eylül 2015
Mesajlar
58
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci-Ufaktan da teknik destek :D
700 TL sınır bir bütçem var. Başlıkta açıkça yazdığım gibi bu 3 kulaklık arasında kaldım. Bu 3 kulaklığı da daha önce kullanmadım. FPS oyuncusuyum fakat 7.1 gibi bir takıntım yok. Önceliğim kumaş bir ped ki Arctis 1 bu yüzden öne geçiyor benim için. Bu 3 kulaklığı kullanan veya iyi bilenler +, - olarak kulaklıkları anlatırsa veya bu bütçede başka bir model önerebilirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus TUF 7.1 kulaklıktan 2 tane var. Hepsinde 70 volume üzerinde patlama sorunu var. Fakat mükemmel derecede ses kasıyor.
3.000 TL değerinde ki kulaklıklardan bile iyi.
 
HS50 Pro aralarındaki en iyisi diye biliyorum.
Arctis 1 telefonlar için genellikle.
TUF H7'yi kötülemeye kelimeler yetmez. Hayatımda kullandığım en kaba, ağır kulaklık olabilir. Firma özenmemiş bile.
Mikrofonu ağzıma kadar giriyordu.
Ergonominin "E" harfi bile yok. Kulaklıkta bir de sesi illa ki kısmak zorunda oluyorsunuz. Cızırtı geliyor diğer türlü.
 
TUF H7 gördüğüm en ağır kulaklık. 1 saat bile kafanızda dursa bile ekteki gibi hissettiriyor. Ses kalitesi olarakta 300 liralık kulaklıklar daha iyi. En azından ses patlaması olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • LKJUHYGBVFBHNJMKÖL.jpg
    LKJUHYGBVFBHNJMKÖL.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 32

LGA1155 soketli eski bir anakart P8H61-M LX r2.0 ses sürücüsü öyle güçlü değil fakat memnunum.​


Ses kartı HS50 Pro'ya da yazdığını diğer modelleri besleyebilecek mi hiç emin değilim açıkçası. Size önerim en iyisi ses kartlı bir model almanız yoksa alacağınız jak girişli modellerde patlamalar ve cızırtılar yaşayabilirsiniz.

 
Ses

HS50 Pro veya Blackshark V2 X tercih edin. Arctis 1 fiyatına göre kalitesiz kalır. Bence en iyi seçenek bu fiyatlarda Blackshark V2 X.

Razer ürünlerinden hiç verim alamadım. Ses kalitesi olarak iyi olsa da kullandıkları malzeme ve plastik kalitesi son derece kötü. Birkaç modelinin üst plastiği elimde kaldı. Bu modeli de çok duydum fakat malzeme kalitesine güvenemiyorum. Tümleşik mikrofon olması da benim için - puan fakat pedlerinin dışının deri içinin kumaş olması da + puan. Kulaklığı kullanan arkadaşlardan malzeme kalitesi olarak yorumlarını alabilirsem sevinirim.
HS50 Pro veya Blackshark V2 X tercih edin. Arctis 1 fiyatına göre kalitesiz kalır. Bence en iyi seçenek bu fiyatlarda Blackshark V2 X.

O zaman şöyle sorayım 550 TL'ye HS50 Pro mu, 620 TL'ye blackshark V2 X mi?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı