TUF VG249Q "DisplayPort no signal" hatası

Sonucu yazdığınız için çok teşekkürler. Şimdi sipariş vereceğim Paugge kablo. Diğer kablo ile hâla çalışmıyor değil mi?

Hocam merhaba,

Aynı monitör var bende de.
Laptop üzerinden Type-C Display Port kablosu ile Display Port'tan görüntü alıyorum ancak masaüstü bilgisayarar bağladığımda Display Port-Display Port kablosu ile görüntü yok.
HDMI kullanıyorum bende.
Hangi kabloyu aldınız?

Merhaba hocam paugge 1.4 ile kullanıyorum ben şuan giriş yerine biraz itince geldi görüntü 1.2 olanda gelmemişti ben kabloyu aldım vatana götürdüm monitör sıkıntılı diye arkadaşlar sağolsun dediğim gibi giriş yerini biraz daha itince geldi görüntü bende çıt diye ses gelmesi lazımmış benim kullandığım kablodan vatandan aldı iseniz götürün bi baksınlar derim servise vermeden çalışanlar

Hocam sizle birebir aynı sorunu yaşıyorum. Monitorumuz de aynı aldığım dp kablosu bile aynı :) Bunun bir çözümünü hala bulamadım :( Bilgisayarı başlattığımda ilk 10 saniyelik ekranı DP gösteriyor daha sonra windows açılış sayfasına geçerken displayport no signal'e düşüyor. Çözüm falan da bulamadım hala..

Hocam sizle birebir aynı sorunu yaşıyorum. Monitorumuz de aynı aldığım dp kablosu bile aynı :) Bunun bir çözümünü hala bulamadım :( Bilgisayarı başlattığımda ilk 10 saniyelik ekranı DP gösteriyor daha sonra windows açılış sayfasına geçerken displayport no signal'e düşüyor. Çözüm falan da bulamadım hala..
Hocam benim sorunumu kablo değiştirmek çözdü. Aldığımız kablo maalesef "tırt" :D

Hocam benim sorunumu kablo değiştirmek çözdü. Aldığımız kablo maalesef "tırt" :D
Allah allah ya çok ilginç başka monitörde çalışan kablo bizim modelde çalışmıyor :D Neyse ki çözümü varmış siz hangi kabloyu aldınız yeni? Size zahmet link atar mısınız?
Aynı sorun benim de başka kablo almamla çözüldü. Uğraştırmış olsa da monitörden sanıyordum sorun öyle olmadığı mutlu etti. Boşu boşuna kablo almış olduk ama olsun :)

Son düzenleme:
Merhaba
Aynı monitör ve aynı kablo bende de var. Problem de aynı. İnternette çözüm olarak önerilen hemen her şeyi de yaptım. Ekran kartımı henüz dün taktım kasaya, kabloyu çoktan almıştım. Bende iki monitör var, ikinci monitöre HDMI ile bağlayıp ana monitörü (Asus) DP bağlantısıyla bağladım. Ana monitör hiç yokmuş gibi ekranı ikinci monitörde verdi, güncel sürücüsünü yükledim ekran kartının yine durum aynı. Bugün arkadaşımdan DP kablo alıp deneyeceğim, umuyorum ki kablodandır. Sistem daha 1 senelik olmadı, ordan bi sorun olduğunu sanmıyorum fakat yine de can sıkıyor. Meseleyi çözüp yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Merhaba
Aynı monitör ve aynı kablo bende de var. Problem de aynı. İnternette çözüm olarak önerilen hemen her şeyi de yaptım. Ekran kartımı henüz dün taktım kasaya, kabloyu çoktan almıştım. Bende iki monitör var, ikinci monitöre HDMI ile bağlayıp ana monitörü (Asus) DP bağlantısıyla bağladım. Ana monitör hiç yokmuş gibi ekranı ikinci monitörde verdi, güncel sürücüsünü yükledim ekran kartının yine durum aynı. Bugün arkadaşımdan DP kablo alıp deneyeceğim, umuyorum ki kablodandır. Sistem daha 1 senelik olmadı, ordan bi sorun olduğunu sanmıyorum fakat yine de can sıkıyor. Meseleyi çözüp yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar belki birinin işi görülür yazayım dedim. Az önce arkadaşımın DP kablosunu aldım kendiminkini ona verdim. Eve gelip kabloyu taktığım anda DP den görüntü aldım. 144 Hz ile de yenileme yapıyor hiçbir sorun kalmadı. Zaten bendeki Goldmaster kabloyu görünce "kesin kablodandır, çok ince dandik bir şey bu" dedi. Gerçekten ondan aldığım kablo daha kalın ve kaliteli görünüyordu. Sorun uyduruk kablodanmış, kendime de iyi bir marka sipariş edip işi tamamen çözücem. İlgilisine...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı