TUF VG249Q1A alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon Bilgisayar model bu, ASUS cashback ile 2200 TL'ye düşüyor. Oyun oynamak için alacağım sizce nasıldır. TN mi seçmeliyim? IPS mi? Şimdiden teşekkürler.
Alınabilir. TN Oyun Oynayacaksanız Bile Mantıklı Değil Artık. IPS Panel İle Yüksek Yenileme Hızları Mevcut. Eğer Bütçeniz Varsa Alabilirsiniz Bence.

Fiyattan dolayı alınır diyeceğim. Fakat tek artı yönü parası. Kendimde ASUS IPS monitör kullanıyorum. Memnun muyum - evet. Fakat renk değerleri iyi sayılmaz. Gördüğün gibi 250CD yazılmış. Renkleri kaliteli markalar, LG, Dell, AOC olarak sıralıyorum.
Ayrıca oyun olsun olmasın artık TN alınmaz. IPS'ten şaşma.

Bende aldım fakat iade edeceğim. Sarı renkleri sarı değil, yeşil renkleri yeşil değil. Modlardan ayarlama yapınca yeşil renk yeşile döndüğünde sarı renkler turuncuya dönüyor. IPS panel ama yan taraftan bakınca ekrana beyazımsı yansıma oluyor. Oyun içerisindeyken ekranın sağ ve sol alt kısmında ışık sızıyor ve rahatsız ediyor. Benim izlenimlerim bunlar. Alıp da memnun olanlar da var.

Bende aldım fakat iade edeceğim. Sarı renkleri sarı değil, yeşil renkleri yeşil değil. Modlardan ayarlama yapınca yeşil renk yeşile döndüğünde sarı renkler turuncuya dönüyor. IPS panel ama yan taraftan bakınca ekrana beyazımsı yansıma oluyor. Oyun içerisindeyken ekranın sağ ve sol alt kısmında ışık sızıyor ve rahatsız ediyor. Benim izlenimlerim bunlar. Alıp da memnun olanlar da var.

Bilgilendirdiğin için sağ ol biraz daha araştıracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı