TUF VG24VQE vs. ViewSonic VX2418C vs. Odyssey G3

Hocam ASUS TUF Gaming monitör hakkında açtığım bir konu var monitörü 1 aydır kullanıyorum hakkında sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Samsung monitör de ghosting çok fazla diye duymuştum o yüzden ya ViewSonic'ya da ASUS TUF Gaming tercih edin bende ikisi arasında kalmıştım tercihimi ASUS'dan yana yaptım.

Hocam ghosting ne oluyor bilmiyorum

İnternette aratırsanız daha net anlarsınız ama bende ufak şekilde özet geçeyim mouse ile aşağı yukarı hareket yaptığınızda simgenin hayaletlenmesine denir. Yani aşağı yukarı yaparken tek 1 simge görmeniz gerekirken peşinden gelen hayalet simgeler vardır.
Örneğin gerçek hayatta yüksek hızlarda giden arabalari olduğu gibi göremeyiz bulanıklaşir peşinden de onun görüntüsünü izleriz.

Konuda ben alınabilecek bir monitör göremiyorum. Giriş seviyesi monitörler ve VA paneller. Hepsinde ghosting var bu monitörlerin. Samsung G3'e yorum dahi yapmam. Kısaca hiçbiri alınmaz.

Fiyat olarak bu civarlarda öneriniz var mı peki?

Fiyat olarak bu civarlarda öneriniz var mı peki?

Bütçe IPS paneller için düşük.
ACER 23.8″ 165HZ 1MS FREESYNC FULL HD IPS LED GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu ürünü sepete ekleyebiliyorsanız alın.
Yoksa bütçeyi arttırıp
İkisinden biri tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…