TUF VG27AQ alınır mı?

Monitörü ne kadar kullanıyorsunuz ve eksi yönü nelerdir yani yada yaşadığınız sıkıntı oldu mu anlatırsanız çok iyi olur
Yaklaşık 4 ay oldu. İnceleme yapmıştım sayfanın alt kısmında bulabilirsin.

Burada fiyatı daha uygun geldi.

Amazon'dan aldığımızda taksit yapıyor mu bilen var mı ?

Yaklaşık 4 ay oldu. İnceleme yapmıştım sayfanın alt kısmında bulabilirsin.
Teşekkürler şimdi inceledim bir sorum olacak ışık sızması rahatsız ediyor mu? Karanlık ortamda kullanacağım çok fazla olmasını istemem ve bu çok önemli değil ama monitör menüsünde Türkçe var mı?

Teşekkürler şimdi inceledim bir sorum olacak ışık sızması rahatsız ediyor mu? Karanlık ortamda kullanacağım çok fazla olmasını istemem ve bu çok önemli değil ama monitör menüsünde Türkçe var mı?
Amazon taksit yapıyor mu hocam bende alıcam sanırım monitörü ama gaming.gen üzerinden alıcam gibi duruyor 12 taksit yaptığı için

Bu fiyat bandında; 2K IPS ve 144Hz ve üstü olarak başka alternatifi yok sanırım, bundan sonrası 10k ve üstü fiyatlandırmalara sahip. Diğerlerine de fiyat farkını vermeye değer mi bilemedim.

Işık sızması yaşayan birçok insanı gördüm fakat ben kendim test ettiğimde ışık sızmasını çok az yaşadım. Gece kullandığımda hiç rahatsızlık duymadım. Yorumlarda görülen kadar yaşamadım.

Işık sızması yaşayan birçok insanı gördüm fakat ben kendim test ettiğimde ışık sızmasını çok az yaşadım. Gece kullandığımda hiç rahatsızlık duymadım. Yorumlarda görülen kadar yaşamadım.

Hocam bende MSI G281UV kullanıyordum monitör kapalıyken ama bekleme modundayken adaptörden cızırtı sesi geliyordu bu aldığım günden beri bariz şekilde arttı bende iade ettim adaptörü kablosu vs dandikti bu monitörün kablosu adaptörü nasıl hocam herhangi bir ses gelme durumu falan var mı? Fark etmediyseniz bir baksanız bir de otomatik geçiş var değil mi yani ben hem Xbox kullanıyorum hem de laptop MSI otomatik hangisinden sinyal gelirse geçiyor ve yazılımı var mı yoksa monitör menüsünden mi ayarlanıyor her şey ve güncelleme geliyor mu monitöre yani yazılımsal olarak.

Hocam bende MSI G281UV kullanıyordum monitör kapalıyken ama bekleme modundayken adaptörden cızırtı sesi geliyordu bu aldığım günden beri bariz şekilde arttı bende iade ettim adaptörü kablosu vs dandikti bu monitörün kablosu adaptörü nasıl hocam herhangi bir ses gelme durumu falan var mı? Fark etmediyseniz bir baksanız bir de otomatik geçiş var değil mi yani ben hem Xbox kullanıyorum hem de laptop MSI otomatik hangisinden sinyal gelirse geçiyor ve yazılımı var mı yoksa monitör menüsünden mi ayarlanıyor her şey ve güncelleme geliyor mu monitöre yani yazılımsal olarak.
Kullandığım vakit süresince hiç güncelleme gelmedi. Adaptörden ses gelme sorununu hiç yaşamadım adaptörü sağlam hissettiriyor zaten. Yazılım olarak bir şey indirmene gerek yok hemen hemen bütün Asus monitörlerin arkasında joystick tuşu bulunuyor. Onunla bütün işler halloluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı