TUF VG27VQ vs Gigabyte G27FC-A

dostun dostu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum.
ASUS TUF Gaming VG27vq ile Gigabyte G27FC-A arasında kaldım. Hangisini alsam diye düşünüyorum aralarında yaklaşık 100 TL var (ASUS daha pahalı) sizce hangisini almalıyım?

İkisi de alınmaz. Yüksek ihtimal Curved olduğu için bunları almak istediniz. Fakat bunlar Curved olduğu için VA panel. VA panelde ghosting ve kronik sorunlar mevcut. IPS panelde hem ghosting problemi çok düşük hem de görüntü kalitesi muhteşem. Bütçeniz 4600 civarı ise bunu almanızı öneririm.

Curved şart mı? Çünkü her iki model de alınmaz.

O bütçeye önerilerim şunlar olur.

VA panel de IPS panel de kullandım. Arada ciddi görüntü ve hız farkı var. Curved olduğu için de dayanıksız. IPS alın.

Curved şart mı? Çünkü her iki model de alınmaz.

O bütçeye önerilerim şunlar olur.

Hocam bütçesi 5000 civarı. Bunlar fazla gelebilir.

Son düzenleme:
İkisi de alınmaz. Yüksek ihtimal Curved olduğu için bunları almak istediniz. Fakat bunlar Curved olduğu için VA panel. VA panelde ghosting ve kronik sorunlar mevcut. IPS panelde hem ghosting problemi çok düşük hem de görüntü kalitesi muhteşem. Bütçeniz 4600 civarı ise bunu almanızı öneririm.

İzlediğim bazı videolarda curved in FPS oyunlarinda görüntü avantajı verdiğini gördüm ayrıca VA panel ile IPS in görüntüsünü karşılaştırdığımda VA nin daha iyi olduğunu gördüm bu yüzden bu ikisini tercih ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı