- Makaleler
- 1
Kızı dinlersen o adam birilerine zarar verebilir. Çağır gitsin.Herkes ölecek falan diyor. Ben 10 kere çağırmıştım polisi de kız istemiyor.
Kızı dinlersen o adam birilerine zarar verebilir. Çağır gitsin.Herkes ölecek falan diyor. Ben 10 kere çağırmıştım polisi de kız istemiyor.
Bir yandan iyi yapmışsın bir yandan tehlikeli işe girmişsin çıkılmaz bir yerdesin.
Polisi çağır başına dert olur.
Abi bu kızları çözemedim ya mis gibi erkekler varken gidip en sarhoşu, keko insana bakıyor cidden anlamış değilim.
Boşver kızı birader sen çağır polisi. Kıza kalırsa olür gidersin adamda bıçak varsa saplar sana olan sana olur.Herkes ölecek falan diyor. Ben 10 kere çağırmıştım polisi de kız istemiyor.
Maalesef silah yok ancak böyle hıyarlar yüzünden en kısa sürede alacağım.Evde silah var mı? Boşken Doğrultup "Geri bas ulan" gibisinden bağırabilirsin. Korkup kaçar büyük ihtimal.
Haftaya o kızın ölüm haberlerini duyarız gibi geliyor. Bence arayın.Herkes ölecek falan diyor. Ben 10 kere çağırmıştım polisi de kız istemiyor.
O zaman polisi çağırmaktan veya oklava gibi şeylerle girişmekten başka çaren yok.Maalesef silah yok ancak böyle hıyarlar yüzünden en kısa sürede alacağım.
Bu ülkede 5 sene polislik yapmış bir abiniz kardeşiniz olarak söylüyorum ne kadar dinlersin bilmem. Gücün yetiyorsa al içeri vücut bütünlüğünü bozmayacak şekilde döv polisi ara haneye tecavüz vardı de direk haklısın.Herkes ölecek falan diyor. Ben 10 kere çağırmıştım polisi de kız istemiyor.
Yaşım büyük ancak anneme bakıyorum, annem de aratmaz ki polisi. Bir ton dırdır eder.Boşver kizi birader sen çağır polisi kıza kalırsa olur gidersin adamda bıçak varsa saplar sana olan sana olur.
O zaman alacaksın eline sağlam ıslatılmış haydarı yer misin yemez misin.Yaşım büyük ancak anneme bakıyorum, annem de aratmaz ki polisi. Bir ton dırdır eder.
Allah korusun, kurunun yanında yaş da yanar derler ya, inşallah ben de kim vurduya gitmem.Haftaya o kızın ölüm haberlerini duyarız gibi geliyor. Bence arayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.